Eftimie: „Un punct câştigat”

Eftimie: „Un punct câştigat”

Iordan Eftimie, antrenorul echipei noastre s-a declarat mulţumit cu punctul luat în partida cu Chindia. Tehnicianul grupării din Trivale este convins că acest punct poate conta mult la finalul sezonului.

Principalul alb-violeţilor a recunoscut că FC Argeş putea să și piardă pe final această partidă: „Ştiam că ne aşteaptă un joc destul de dificil cu una dinntre cele mai bune echipe din serie. Au un nucleu de jucători omogen, joacă cam în aceeaşi formulă de vreo 2 -3 ani. Se cunosc destul de bine, au închegate relaţiile de joc. Am încercat să câştigăm dar n-am reuşit. Per total eu sunt mulţumit de echipă pentru că a avut atitudine. Păcat că n-am introdus mingea în poartă. E un punct câştigat şi poate în economia campionatului va conta. Astăzi nu am avut situaţii clare de a marca. Nu am pus presiune pe adversar. Le-am spus jucătorilor mei să nu abuzăm cu centrările pentru că cei de la Chindia îi au pe Ispas şi Vătavu, doi fotbalişti cu un joc foarte bun de cap, dar noi asta am făcut. În loc să luăm acţiuni individuale, să facem un-doi-uri şi să pătrundem pe culuarele care puteau apărea, nu am făcut-o. Băieţii sunt dezamăgiţi pentru că puteau mai mult. Am şi riscat puţin pe final. Puteam să şi pierdem”.
#”N-am primit atâtea înjurături de când sunt în fotbal!”
Eftimie a comentat şi scandărilor unor spectatori care pe parcursul meciului dar şi la finalul partidei i-au cerut demisia: „Demisia mi se cere după etapa a doua sau chiar după prima. Sunt dezamăgit de unii dintre spectatori pentru că nu toţi au aceeaşi opinie. De când sunt în fotbal n-am primit atâtea înjurături ca aici. Pe facebook, pe mesajele pe care le trimit. Eu nu am venit aici să fiu duşmanul cuiva. Am venit să ajut cât pot, cât mă pricep. La un moment dat o să fiu înlocuit, dar nu asta e problema. S-a scris în ziar că săptămâna trecută s-a negociat rezilierea contractului. Nu e nimic adevărat. Şi băieţii sunt foarte afectaţi de înjurăturile care vin din tribună. Sunt nişte grupuri de spectatori care îi înjură imediat cum greşesc un pas. Se greşeşte pentru că sunt oameni. În loc să-i încurajeze, ei îi înjură. La unii le e frică să dea un pas de 3 metri. Înţeleg că spectatorii sunt avizi de fotbal şi îşi doresc ca echipa să fie unde a fost. Şi noi ne dorim acelaşi lucrurile se pot face cu paşi mărunţi. Şi eu mi-aş dori ca echipa să joace foarte bine şi să câştigăm meci de meci. Este alt nivel faţă de anul trecut iar când greşeşti, adversarul te taxează”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.