Egal cu maghiarii în ultimul test din Austria

FC Kisvarda – FC Argeș 2-2(1-1)
Au marcat: Nagy(min.44), Claudiu Bumba(min.55) / Denis Dumitrașcu (min.14), Honciu(min.82)
FC Argeș a încheiat cantonamentul din Austria cu o remiză. Echipa noastră a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea de joi seară, cu FC Kisvarda, ocupanta locului 5 din prima ligă din Ungaria. foto: facebook Kisvarda FC
Piteștenii au deschis scorul după aproape un sfert de oră prin Denis Dumitrașcu care l-a învins pe portarul maghiarilor cu un șut din interiorul careului, la colțul lung. Kisvarda a reușit să restabilească egalitatea cu două minute înainte de pauză prin Nagy care a marcat pe un contraatac. Maghiarii au preluat conducerea pe tabelă în minutul 53 prin Claudiu Bumba. Fostul jucător al celor de la ASA Târgu Mureș a deviat în plasă un corner executat de pe stânga. Echipa noastră a restabilit egalitatea cu zece minute înainte de fluierul final prin Georgian Honciu care a trimis cu capul în plasă, din interiorul careului mic. Testul cu Kisvarda a fost de bun augur pentru staff-ul tehnic al echipei FC Argeș care încearcă să cristalizeze primul 11-ce cu care va începe noul sezon competițional. Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au dat șanse la toti jucătorii din lot în încercarea de a găsi formula ideală cu care să abordeze partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă a noului sezon, meci programat sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul Ion Oblemenco.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Meza Colli, Șerban – Ișfan, Palic, Dumitrașcu – Lupeta.
După pauză au mai intrat Pițian, Joao Miguel, Tănase, Honciu, Teles, De Jonghe, Viana și Moisie. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.