Fundașul Victor Telcean a semnat cu FC Argeș

FC Argeş și Universitatea Cluj au ajuns la un acord pentru împrumutul fundașului Tudor Telcean. În sezonul trecut, fotbalistul de 19 ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ardelenilor, dar şi unul din cei mai eficienţi și constanți apărători din eșalonul secund.
Fotbalistul va evolua în Trivale un sezon sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definiv. În schimbul lui Telcean, FC Argeș l-a cedat la Universitatea Cluj, tot sub formă de împrumut pentru un sezon, pe portarul George Micle. În precedenta ediție de campionat, Telcean a bifat 19 de prezențe pentru “șepcile roșii” și a oferit trei pase decisive.
Telcean: ”Mi-am dorit să fac un pas spre Liga I”
Noul vultur alb-violet este fericit că va evolua în Liga I: “Această mutare pentru mine înseamnă un pas foarte important, pe care eu mi l-am dorit. Mă bucur foarte mult că cele două cluburi au ajuns la o înţelegere. Mi-am dorit mult să plec acolo şi să fac un pas spre Liga 1. Este un lucru foarte bun pentru cariera mea. Sper să confirm aşteptările şi să mă impun acolo” a spus Telcean pentru site-ul oficial al ardelenilor.