Egal în al doilea amical !

FC Argeş-Concordia Chiajna 1-1(1-1).
Au marcat: Buhăescu(min.30) / Sârbu(min.22)

FC Argeş a terminat la egalitate cel de-al doilea joc de pregătire din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a încheiat 1-1, amicalul cu Concordia Chiajna disputat în această după-amiază pe unul dintre terenurile de la baya sportivă de la Valea Iaşiului, locul de cantonament al alb-violeţilor.

Disputa dintre argeşeni şi ilfoveni a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Cei doi tehnicieni au împărţit loturile pe care le-au avut la dispoziţie în două echipe, încercând să dea minute egale fiecărui jucător. Încă din primele minute ale partidei fiecare echipă şi-a trecut în cont câte o mare oportunitate de a deschide scorul. Buhăescu nu l-a putut învinge pe Greab cu un şut din interiorul careului, iar Ciucureanu din poziţie ideală a tras peste poartă. Chiajna a deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Sârbu care l-a învins pe Agachi cu un şut din interiorul careului. Năstăsie a avut şansa să restabilească egalitatea câteva minute mai târziu, însă şutul său s-a oprit în bara laterală. Buhăescu a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înaintea finalului primului mitan cu o execuţie de fineţe, lob peste portarul Chiajnei din interiorul careului. Argeşenii puteau intra la cabine în avantaj, însă şutul lui Blejdea din 6 m a fost respins în corner de un fundaş ilfovean. După pauză, cei doi tehnicieni au schimbat echipele, introducând toţi jucătorii pe care i-au avut în lot. Ritmul de joc a mai scăzut iar ocaziile de gol la porţile ambelor echipe s-au mai împuţinat. Oaspeţii au fost periculoşi o singură dată în repriza secundă, însă Răzvan Popa, portarul de doar 16 ani al Piteştiului a reuşit să-l blocheze pe Georgescu. Exact când centralul Dragoş Pîrău se pregătea să fluiere finalul meciului, mijlocaşul Paul Szecui a rămas căzut la pământ în urma unui duel aerian cu un adversar. S-a solicitat intervenţia Ambulanţei, prezentă la faţa locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale. După aproximativ 5 minute, fotbalistul piteştean şi-a revenit fiind urcat pe targă şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Din primele investigaţii făcute de doctori la faţa locului, se pare că accidentarea lui Szecui nu este gravă, sperietura fiind însă foarte mare. Pentru a nu exista probleme, doctorii au luat decizia ca Szecui să fie transportat la spital pentru investigaţii mai amănunţite.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Agachi – Buleică, Vişa, Şerbănică, Muşat – Panait, Şerban, Blejdea, Matiş, Năstasie – Buhăescu. Rezerve: Popescu, Alin Popa, Dănescu, Oprescu, Motroc, Szecui, Brînzan, Patrick Popescu, Cocian, Stan, Oancea, Barbu, Tofan. Antrenor: Nicolae Dică.

Concordia Chiajna: Greab – Palin, Marc, Dobrosavlevici, Fota – Lucian Ion, Amzui, Ivanovic, Sârbu – Ciucureanu, Bilal. Rezerve: Albu, Vasile, Neagu, Riza, Bărbulescu, Cher, Păun, Borţoneanu, Georgescu, Stănică. Antrenor: Laurenţiu Diniţă.