11 zile de chin în cantonamentul de la Valea Iaşiului!

Începând din această după-amiază, FC Argeş se va pregăti timp de 11 zile în cantonamentul de la Valea Iaşiului. În acest stagiu de pregătire centralizată, Nicolae Dică va pune mare accent pe pregătirea fizică având în vedere că este o perioadă de acumulări. Managerul grupării din Trivale nu va neglija nici pregătirea tehnico-tactică încercând să omogenizeze cât mai bine relaţiile de joc având în vedere că FC Argeş a transferat până acum 9 jucători.

Oficialul echipei noastre a deplasat în acest stagiu de pregătire un lot de 24 de jucători în care se regăsesc şi cei 9 jucători transferaţi în această vară. În afară de aceştia, în lotul deplasat la Valea Iaşiului se mai regăsesc şi doi fotbalişti tineri, de perspectivă. Este vorba de Antonio Stan şi Paul Szecui, jucători care se pregătesc de aproape două săptămâni cu gruparea din Trivale şi urmează să semneze contractele într-un timp cât mai scurt. Principalul piteştenilor îşi mai doreşte încă 3-4 jucători cu experienţă pentru a putea ataca promovarea în Liga I.

#”Vom creşte treptat intensitatea antrenamentelor”

Nicolae Dică îşi doreşte să crească intensitatea antrenamentelor în acest stagiu de pregătire şi să facă o pregătire cât mai bună: „De astăzi suntem în cantonament la Valea Iaşiului. Am avut aceste prime două săptămâni la Piteşti unde am pus mare preţ pe partea fizică. La Valea Iaşiului vom creşte treptat intensitatea antrenamentelor pentru că avem nevoie. Cu cât ne apropiem mai mult de începerea campionatului trebuie să fim cât mai bine puşi la punct cu pregătirea fizică. Ne interesează şi jocurile amicale din perioada următoare” a spus managerul clubului nostru înainte de plecarea în cantonament.

Lotul deplasat în cantonament:
Tavi Popescu, Sebastian Agachi, Robert Popa, Dorinel Oancea, Alin Buleică, Bogdan Vişa, Marian Dănescu, Dănuţ Şerbănică, Ionuţ Oprescu, Nicolae Muşat, Andrei Tofan, Ionuţ Şerban, Andrei Panait, Paul Szecui, Denis Brînzan, Ionuţ Năstăsie, Cătălin Barbu, Răzvan Matiş, Angelo Cocian, Vasile Buhăescu, Antonio Stan, Alin Popa, Andrei Blejdea, Vlad Motroc.

Miercuri, la ora 12, amical cu Concordia Chiajna

În cantonamentul de la Valea Iaşiului, fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa şi un meci de verificare. Acesta este programat miercuri, de la ora 12, pe unul dintre terenurile de iarbă ale bazei de pregătire deţinute de omul de afaceri Benone Lazăr. Partida cu ilfovenii este cel de-al doilea test de verificare pentru alv-violeţi care vineri seară au remizat, 0-0, la Piteşti, cu Chindia Târgovişte, nou-promovată în Liga I. Până la finalul acestei săptămâni FC Argeş va mai disputa încă un meci, alb-violeţii urmând să întâlnească sâmbătă, pe Turris Turnu Măgurele, nou promovată în eşalonul secund. Locaţia şi ora de disputare a celui de-al treilea test urmează să fie stabilite în aceste zile de către conducerile celor două cluburi.