Egalați la ultima fază!

CS Afumați – FC Argeș 1-1(0-0).
Au marcat: Onea(min.90+3) / Buhăescu(min.75)

FC Argeș nu a obținut decât un punct din deplasarea de miercuri seară de la CS Afumați, deși merita să plece cu o victorie de pe terenul ilfovenilor.
La fel ca și în partidele din ultima perioadă, istoria s-a repetat și la Afumați, echipa noastră fiind egalată la ultima fază a meciului. După o primă repriză echilibrată, dar săracă în ocazii, FC Argeș a deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final prin Buhăescu. Ilfovenii au alergat după egalare până pe finalul întâlnirii și au reușit acest lucru când nici ei nu mai credeau. La ultima fază a meciului, Afumațiul a restabilit egalitatea prin Onea care împins balonul în poartă în urma unei centrări în careu. În urma acestui rezultat de egalitate, FC Argeș a rămas pe locul 5 al clasamentului, cu cele 59 de puncte, ratând astfel șansa de a urca pe poziția a patra a ierarhiei în dauna celor de la CS Afumați. Echipa noastră se pregătește acum de partida de luni, de la ora 18, de pe propriul teren, cu liderul seriei, Dunărea Călărași.

Caseta tehnică:

CS Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Olariu, Burlacu(min.78 Manole), Tudorache, Buduroi (min.64 Mitu)- Vasile, Dedu(min.90+2 Ciochină). Antrenor: Vasile Neagu.

FC Argeș: Nicușor Grecu – Șerban, Șerbănică, Vișa, Tofan – Panait, Raul Costin, Năstăsie(min.90+2 Stoica), Robert Grecu – Martin(min.77 Nilă), Buhăescu. Emil Săndoi.
Stadion: Comunal (Afumaţi – Ilfov).
Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova), George Bogdan Duţă şi Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău).

Cum s-au marcat golurile:
min.75: 0-1! Buhăescu îl învinge pe Marinescu cu un şut din interiorul careului după o centrare în careu a lui Robert Grecu.
min.90+3: 1-1! Onea împinge balonul în plasă în urma unei centrări în careu iar Afumațiul restabileşte egalitatea cu mult noroc.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.