Etapa a 23-a din Liga a II-a a fost amânată!

Este oficial!. Federaţia Română de Fotbal a decis în această după amiază amânarea etapei a 23-a din Liga a II-a, dar şi startul returului Ligii a III-a, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

7 din cele 8 cluburi organizatoare de meciuri ceruseră marţi reprogramarea rundei din acest week-end din cauza gerului şi viscolului anunţat de meteorologi în partea de sud a ţării.  FRF a ascultat doleanţa cluburilor şi a decis amânarea etapei a 23-a din liga secundă.Întrunit miercuri, 28 februarie, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapei din Liga 2 și Liga 3 din datele de 2–3 martie 2018, aceasta urmând a se desfășura la data de 28 martie 2018. În plus, etapa din Liga 2 și Liga 3 programată în 6-7 aprilie se va desfășura exclusiv în data de 6 aprilie, iar cea programată în data de 18 aprilie, când va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfășura în data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018″ se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRF.

#Săptămâna viitoare, la Luceafărul Oradea

FC Argeş ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin pe Foresta Suceava. Acest meci a fost reprogramat pentru data de 28 martie. Următorul joc oficial al echipei noastre va avea loc pe 10 martie 2018, când FC Argeş va întâlni în deplasare, pe Luceafărul Oradea.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.