Eugen Neagoe: ”Cel mai slab joc al nostru”

La finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, pierdută de FC Argeș, cu 0-2, antrenorul Eugen Neagoe a tras concluziile care se impun.   foto: liga2.ro

Tehnicianul echipei noastre a admis că FC Argeș a admis a făcut la Piatra Neamț cel mai slab meci de la venirea sa la Pitești. ”Principalul” alb-violeților este resemnat în privința șanselor de a mai prinde play-off-ul și a admis că echipa sa trebuie să pregătească în următoarea perioadă nu doar finalul de sezon regular și play-out-ul, ci și campionatul următor: ”Un joc foarte slab al nostru, cel mai slab joc al nostru de când sunt eu aici. Dar asta este situația, trebuie să ne asumăm. Știam care sunt problemele încă de când am venit aici, am spus din prima zi că va fi foarte greu, nu vorbim de promovare. Trebuie să ne organizăm, să fim lucizi, să luăm deciziile corecte și în iarnă să întărim lotul. Sigur, deja să ne gândim ce vom face la primăvară și anul următor, asta este clar ce se vede în acest moment. Nu va fi o iarnă grea. De ce? Sunt schimbări care se fac în cadrul unei echipe. Nu am venit când echipa era pe primul loc sau pe 2, știam toate aceste lucruri, ne-am asumat cu toții. Acum, dacă este cineva care are altceva de spus și nu-i convine ceva, poate să spună, dar discuțiile pe care le-am avut au fost că știm că va fi foarte dificil. Am spus că vom face tot ce depinde de noi, dar azi am văzut că este aproape imposibil”, a declarat Eugen Neagoe, conform liga2.ro.

#”Dacă vrei să rupi jocul, îl rupi”

Tehnicianul echipei noastre a invocat și probleme de arbitraj, considerând că Ceahlăul a primit destul de ușor cele două lovituri de pedeapsă: ”Cei de la Ceahlăul au început mai bine, au fost mai agresivi, au avut o atitudine foarte bună. Au primit și acel penalty la primul corner. Până astă seară primisem goluri doar din corner, acum am primit penalty după corner. Știți cum sunt cornerele, la fiecare corner dacă arbitrul vrea să dea penalty, dă penalty. Dacă vrei să rupi jocul, îl rupi. Dar Ceahlăul a jucat mai bine. La cum au jucat în seara asta și cu punctele pe care le au, sunt îndreptățiți să spere la play-off. Bravo lor, merită felicitări! Noi am încercat să jucăm fotbal, am avut meciuri în care am controlat, și cu Slobozia, și cu Chiajna am avut ocazii, iar adversarii au câștigat fără să aibă ocazii. Dar ăsta e fotbalul”, au fost concluziile trase de Eugen Neagoe.