Înfrângere după un joc slab

FC Argeș a ajuns la al treilea eșec consecutiv sub comanda lui Eugen Neagoe, iar șansele de a mai prinde un loc de play-off sunt aproape de zero. Piteștenii au pierdut fără drept de apel, scor 0-2, disputa de joi seară, din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, una dintre contracandidatele la intrarea în Top 6.

Echipa noastră a început foarte prost meciul și s-a văzut condusă după doar șapte minute. La un corner al nemțenilor, Orozco l-a ținut în careu pe Cortelezzi, iar centralul a dictat penalty, transformat de Llullaku. Câteva minute mai târziu, moldovenii au mai beneficiat de încă o lovitură de pedeapsă, acordată destul de ușor, în urma unui duel între Mario Tudose și Patrick Petre. Llullaku a bătut penalty-ul pe jos, în stânga, însă a trimis pe lângă poartă. Cu un sfert de oră înainte de pauză, Argeșul a mai încasat încă un gol. Cortelezzi a preluat o minge la jumătatea terenului, a așteptat demarcarea lui Patrick Petre, care după ce a trecut în viteză de Mario Tudose, a trimis în plasă! După pauză, alb-violeții au încercat să amenințe poarta apărată de Barna, însă au reușit doar de două ori, prima dată prin Boboc, iar a doua oară prin Haită. Per ansamblu, echipa noastră a făcut un joc foarte slab, având puține ocazii de a marca, în timp ce în defensivă a făcut greșeli copilărești. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 15, cu 15 puncte, acumulate în 14 etape, cu unul mai mult decât Metaloglobus București, prima echipă aflată sub linia retrogradării, formație care sâmbătă va întâlni CS Mioveni, în deplasare.

 

Ceahlăul Piatra Neamț – FC Argeș 2-0(2-0)

Au marcat: Azdren Llullaku(min.7 pen.), Patrick Petre(min.31)

 

Ceahlăul: Barna – Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Bacalu – Akwasi (Forizs 46′), Onișa – Savu (Anton 66′), Petre (Larrauri 50′), Llullaku (Petkov 89′) – Cortelezzi (Selmani 89′)
Rezerve neutilizate: Krell – Joao Jaquite, Fărăgău, Oltean
Antrenor: Cristian Pustai

FC Argeș: Straton – Tofan(cpt.), Orozco, Scarlatache (Rusu 46′), Tudose – Rădescu, Boboc, Babin (Dulcea 55′), D. Bujor (Pîrvu 26′) – Buhăcianu (Bertrand 46′) – Angelov (Haită 66′)
Rezerve neutilizate: Micle – Ciuciulete, Balaur, Mitoi
Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Akwasi, Savu, Forizs / Boboc, Pîrvu, Haită

Stadion: Ceahlăul (Piatra Neamț)

Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) / A1: George Bogdan Duță (Bacău) / A2: Biro Tamas Kopriva (Carei) / Arbitru de rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara)

Observator arbitri: Dan Jiga (Bistriţa)

Delegat de joc: Bogdan Gheorghiță (Vaslui)

sursa rezumat; Prima Sport