Executați în trei minute

Rapid – FC Argeș 2-0(2-0) Au marcat: Stahl(min.9), Albu(min.12)
FC Argeș a făcut un nou pas greșit în lupta pentru intrarea în play-off după ce a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri seară, de pe Arena Națională, cu Rapid București. Echipa noastră a făcut un joc destul de slab și a plătit tribut greșelilor mari din defensivă și ineficienței din ofensivă. foto: Gheorghe Flușter(www.fotosport.ro)
Giuleștenii au început în forță partida și puteau deschide scorul după câteva minute, însă Tofan a reușit să scoată de pe linia porții mingea deviată de Latovlevici. Rapid a deschis scorul în minutul 9 prin Albert Stahl care a trimis în plasă după ce i-a driblat pe Joao Miguel și pe Turda. Peste doar trei minute, Albu a majorat diferența pe tabela de marcaj cu un șut plasat din afara careului. Pe finalul primei reprize, Sefer a fost și el foarte aproape de gol, însă a trimis pe lângă poartă centrarea lui Junior Morais. După revenirea de la cabine, echipa noastră a mai echilibrat disputa și a avut șansa de a reduce din handicap prin Turda, Said și Arias care au fost neinspirați în fața porții. Piteștenii puteau reintra în joc cu zece minute înainte de final, însă portarul Moldovan a scos din vinclu lovitura de cap a lui Viana. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 8, cu cele 27 de puncte, acumulate în 19 etape, cu două mai puțin decât Universitatea Craiova, Farul și FC Botoșani, echipe care au un meci în minus. Următorul joc al echipei noastre este programat miercuri, 15 decembrie, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
Caseta tehnică:
Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Junior Morais – Albu, Crepulja, Moise(min.66 Goge) – Marzouk(min.66 Bălan), Sefer(min.85 Pănoiu), Stahl(min.51 R.Ilie).
Rezerve neutilizate: Drăghia, Popescu, Florică, Ignat, Despa. Antrenor: Mihai Iosif.
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov(min.46 Said) – Işfan, Şerban(min.76 Palic), Teles(min.46 Viana) – Fatai(min.46 Arias).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, Muşan, Moisie, Honciu. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Said
Stadion: Arena Națională(București)
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Mircea Orbuleț (București / A2: Ferencz Tunyogi (Zalău)
Observatori: Imilian Șerbănică, Adrian Vidan

sursa rezumat: Telekom Sport