S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Argeș – Sepsi Sfântu Gheorghe

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partidă care contează pentru runda cu numărul 20 din Casa Liga 1. Prețurile tichetelor pentru jocul programat miercuri, 15 decembrie 2021, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 15 și 50 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://argesfc.ro/. Începând de luni, biletele pot fi cumpărate de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. Miercuri, în ziua partidei, tichetele vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 16.00. Meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Nicolae Dobrin. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită pe stadion, însă aceștia trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul arenei.

Locații magazinele Favorit:

-cartierul Trivale, Complex 2
-strada Exerciţiu, lângă Asirom
-strada Crinului, complexul alimentar

Prețuri bilete:

Peluze – 15 lei
Tribuna II – 20 lei
Tribuna I – 25 lei
Tribuna Zero – 50 lei

IMPORTANT:

Accesul spectatorilor la această partidă se face pe baza certificatului verde care se obține printr-una din următoarele metode:
• Realizarea unui test PCR (cu cel mult 72 de ore înainte de meci)
• Realizarea unui test antigen/rapid (cu cel mult 48 de ore înainte de meci)
• Realizarea schemei complete a vaccinului (cu cel puțin 10 zile înainte de meci)
• Trecerea prin boală (Covid-19), în ultimele 180 de zile, dar nu mai devreme de 15 zile.
• Miercuri, la ora 16.30, la stadionul Nicolae Dobrin va fi amplasat un cort pentru efectuarea de teste rapide, prețul unui test fiind 30 lei.
• Minorii (până în 18 ani) nu au nevoie de test sau vaccin.
Purtarea măștii de protecție în interiorul arenei este obligatorie!.

Vă așteptăm în tribune să-i susținem pe băieții noștri! Hai FC Argeș!