Fatai și Arias au făcut show cu ilfovenii

FC Argeș – Concordia Chiajna 4-0(4-0)
Au marcat: Fatai(min.5), Arias(min.13, 16, 36)
Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor naționale ale României, FC Argeș a disputat sâmbătă un amical cu Concordia Chiajna. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost câștigată de alb-violeți cu 4-0 prin golurile marcate de Fatai și Jafar Arias(3). foto: Gabriela Neacșu
 
Piteștenii au început în forță partida și au deschis scorul după doar cinci minute prin Kehinde Fatai care a marcat cu un șut din interiorul careului. Atacantul nigerian al echipei noastre putea realiza dubla câteva minute mai târziu când a trimis cu capul în transversală. FC Argeș și-a dublat avantajul pe tabelă prin Jafar Arias care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Dumitrașcu. Vârful olandez a realizat dubla trei minute mai târziu după ce a trimis cu capul în vinclu tot dintr-o fază fixă. Atacantul argeșean a realizat hattrick-ul după o respingere greșită a unui adversar. După pauză, antrenorul Andrei Prepeliță a efectuat mai multe schimbări pentru a-i ține în priză pe titularii de drept, dar și pe cei care au evoluat mai puțin în meciurile din campionat. În cel de-al doilea mitan, FC Argeș a mai redus turația motoarelor, piteștenii preferând să-și conserve avantajul luat după primele 45 de minute . Amicalul cu ilfovenii a fost un test util de verificare pentru alb-violeții înaintea duelului de duminica viitoare, de la ora 15.00, de pe propriul teren, cu Farul Constanța.
Caseta tehnică:
FC Argeș: Greab – Viana, Pițian, Boldor, Latovlevici – Șerban, Honciu – Teles, Fatai, Dumitrașcu – Arias. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Rezerve: Croitoru, Tofan, Mușat, Joao Miguel, Turda, Meza Colli, Raynov, Palic, De Jonghe, Vlad Tudor.
Concordia Chiajna: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Biceanu – Anghelina, Sandu, Nini Popescu, Alexe – Lazăr, Hamza. Antrenor: Claudiu Niculescu.
Rezerve: Chesnean, Lucian Ion, Manole, Cherecheș, D. Codrea, Piper, G. Deac, Lullaku, Voicu, Puiu, Balint, M. Dumitru.