Trei victorii și o remiză pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a opta etapă din Liga Elitelor Under 16, a șaptea rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din etapa cu numărul 7 din Liga a III-a. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat trei victorii și o remiză.
În Liga Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 3-0, pe propriul teren, pe CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile piteștenilor au fost reușite de Andrei Stoica și Darius Grigore(2). În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea a urcat pe locul 4 al clasamentului, cu 16 puncte, cu patru mai puțin decât liderul Universitatea Craiova. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 10.00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, echipă care ocupă locul 10, cu doar 6 puncte, adunate în opt runde.
Succese categorice la U17 și U19
În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 9-0, în confruntarea de pe propriul teren, cu CN Dinicu Golescu. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Augustin Chiriță, Cosmin Tecuceanu, Gino Oprescu, Mario Amaradi, Sebastian Matei, Daniel Drugan(2), Loren Băluță și David Prepeliță. Tot în etapa a șaptea, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 7-2, în confruntarea de pe propriul teren, cu CN Dinicu Golescu. Golurile formației pregătite de Robert Enache au fost reușite de Robert Cruceru, Ionuț Oprescu, Mădălin Crivăț(2), Mario Dobra, Mario Mitoi și Bogdan Mălin. În urma acestei victorii, FC Argeș U 17 a urcat pe locul 1, cu 19 puncte, la egalitate cu LPS Pitești, care a remizat, 0-0, în deplasarea de la ACS Alma Sibiu. După succesul cu muscelenii, FC Argeș U 19 ocupă locul 2 în clasamentul seriei a V-a, cu 19 puncte, cu două mai puțin decât liderul, LPS Viitorul Pitești. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni miercuri, 13 octombrie, de la orele 12.00 și 14.00, în deplasare, pe LPS Viitorul Pitești.
Remiză cu satelitul ilfovenilor
În etapa cu numărul 7 a Ligii a III-a, FC Argeș II a terminat la egalitate, 1-1, în disputa de pe propriul teren, cu Academica Clinceni II. În urma acestei remize, piteștenii ocupă locul 9 al seriei a patra, cu 4 puncte. Următorul joc al puștilor pregătiți de Constantin Schumacher este programat vineri, 15 octombrie, de la ora 15.00, la baza sportivă Albota, cu Unirea Bascov.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds