Favoriţi cu ultima clasată!

FC Argeş – Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, ora 11

FC Argeş va disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat. Echipa noastră va întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe propriul teren, pe Dacia Unirea Brăila. Alb-violeţii sunt mari favoriţi în această dispută având în vedere că vor avea în faţă lanterna roşie a ligii secunde, însă vor trebui să trateze cu maximă seriozitate adversarul pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Confruntarea dintre argeşeni şi brăileni face parte din etapa a 14-a a Ligii 2 Casa Pariurilor. FC Argeş va aborda această partidă de pe locul 5 al clasamentului, cu 25 de puncte, acumulate în 13 etape, în timp ce Brăila se situează pe locul 20, cu doar 5 puncte, strânse tot în 13 runde.

# „Adversarul este în criză de puncte”
Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre nu concepe decât victoria în disputa cu lanterna roşie şi le cere jucătorilor să nu desconsidere adversarul: „Venim după un joc de tristă amintire. Am pierdut la Constanţa fără drept de apel. Aşa cum destinul este imprevizibil şi nu ştim ce ne rezervă viitorul, tot aşa este şi fotbalul. La Constanţa am comis o serie de greşeli individuale, chiar foarte multe. Este inacceptabil pentru o echipă care îşi propune să se bată pentru locurile fruntaşe!. Sâmbătă vom întâlni o formaţie aflată în criză de puncte. Brăila va veni la Piteşti să joace cu ambiţie, iar noi trebuie să fim foarte atenţi. Am analizat jocul adversarului. Brăilenii au primit multe goluri, dar uneori au fost şi lipsiţi de şansă. Pe noi ne interesează victoria ca să revenim la acea medie de 2 puncte pe meci. Vrem să rămânem în plutonul fruntaş şi să gestionăm cât se poate de bine aceste ultime etape care au mai rămas din prima parte a sezonului”.

# Schimbări în echipă
Tehnicianul grupării din Trivale anunţă schimbări în primul 11-ce: „La unii jucători poate s-a acumulat şi o stare de oboseală. Vor fi schimbări în formula de start. Aşa cum şi-au aşteptat rândul unii dintre ei care au confirmat când au intrat pe teren şi au devenit titulari, le vine rândul şi la ceilalţi care au evoluat mai puţin. Sper ca cei pe care mă voi baza sâmbătă să nu mă dezamăgească. Cred că avem un lot echilibrat, dar trebuie să demonstrăm asta şi pe teren. Publicul aşteaptă de la noi un nou succes şi vom face tot posibilul să câştigăm”.