FC Argeş a plecat în cantonament!

FC Argeş a plecat în această dimineaţă la Curtea de Argeş unde va efectua un stagiu de pregătire centralizată. Băieţii noştri vor sta în cantonament până pe 11 iulie, urmând să revină în localitate după o săptămână de pregătire.
Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre a deplasat în oraşul Basarabilor un lot de 24 de jucători. Printre cei care au făcut deplasarea cu echipa se află portarul Andrei Ureche de la FC Academica Clinceni, fundaşul Costinel Gugu de la CS Mioveni, mijlocaşul Alin Buleică care a semnat cu FC Argeş, dar şi doi jucători noi. Este vorba de Grigore Ioan Turda, un fundaş dreapta, în vârstă de 20 de ani, care în sezonul trecut a evoluat la Pandurii Târgu Jiu şi Raul Hreniuc, un fundaş central de 21 de ani care în precedenta ediţie de campionat a evoluat în liga secundă, la FC Academica Clinceni. Cei doi au fost testaţi de principalul echipei noastre şi marţi, într-un joc şcoală. Tehnicianul îi va mai testa şi în cele 7 zile de pregătire centralizată de la Curtea de Argeş, urmând să ia o decizie în privinţa lor la finalul acestui cantonament.

Lotul deplasat în cantonament::
Portari: Tavi Popescu, Nicuşor Grecu, Andrei Ureche(ex. Academica Clinceni)
Fundaşi: Ionuţ Mihăescu, Bogdan Vişa, Dănuţ Şerbănică, Cătălin Stan, Andrei Tofan, Dorinel Oancea, Grigore Turda(ex.Pandurii), Raul Hreniuc(ex. Academica Clinceni), Costinel Gugu(ex.CS Mioveni).
Mijlocaşi: Raul Costin, Alin Buleică, Andrei Panait, Ionuţ Şerban, Robert Grecu, Ionuţ Năstăsie, Sorin Tăbăcariu, Alin Popa.
Atacanţi: Andrei Nilă, Vasile Buhăescu, Cătălin Barbu, Mădălin Martin.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.