FC Argeş a transferat un atacant olandez

FC Argeş a ajuns la un acord pentru un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias. Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo.

Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naționala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat șapte selecții. Vârful cu cetățenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen și VVV-Venlo. Cu Groningen a câștigat și o Cupă a Olandei în sezonul 2014-2015. Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri. Potrivit transfermarkt.de, cota de piață a lui Jafar Arias este de 450.000 euro.

Clubul FC Argeş îi spune noului vultur „Bun venit la Piteşti” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.