FC Argeş lansează echipamentul pentru sezonul 2020-2021

Partenerul tehnic Macron, în colaborare cu clubul FC Argeş, va lansa în scurt timp cele 3 rânduri de echipament pe care jucătorii alb-violeţi le vor îmbrăca în sezonul 2020-2021. Noul tricou care va fi purtat la meciurile de pe propriul teren ale echipei noastre, este de culoare albă, cu două dungi vertical laterale de culoare violet.

Acest tricou este o replică a celui cu care echipa noastră a jucat în 1972, anul câştigării primului campionat de către FC Argeş, în meciurile cu Real Madrid din Cupa Campionilor Europeni. Pe dunga din partea stângă, conturat cu altă nuanţă de violet, este impregnat în ţesătură un vultur şi o minge de fotbal, simbolul echipei noastre.

Pe lateral stânga /dreapta este scris textul ”Campioana României 1972/Campioana României 1979” în amintirea celor două titluri câştigate de echipa noastră. Pe piept este imprimat numele oraşului Piteşti şi sigla oraşului, precum şi “lupul dacic”, logo-ul şi numele sponsorului principal, GETICA 95. Pe spatele tricoului este inscripţionat tricolorul României. Acest tricou este purtat împreună cu short alb cu inserţii laterale violet şi jambiere albe.

Tricoul de deplasare de culoare violet este tricoul lansat la sfârşitul anului 2019, fiind folosit de echipă noastră pe tot parcursul anului 2020. În ţesătura violet, tricoul prezintă diferite forme geometrice neregulate şi neuniforme de tipul unor “cristale” având un aspect futurist modern. Acest tricou se poartă cu short şi jambiere violet.

Datorită obligativităţii prezenţei la meciuri cu al treilea rând de echipament sportiv, regulă impusă de LPF, echipa noastră a ales pentru cel de-al 3-lea kit o culoare nouă, galben neon, cu inserţie pe umăr gri şi o dungă subţire în lateral, în partea de jos. Shortul este de culoare gri iar jambierele de aceeaşi culoare ca şi tricoul.

Portarii noştrii vor evolua în sezonul 2020-2021 în următoarele culori de echipament :
Prima opţiune – Galben neon complet
A doua opţiune – Portocaliu complet
A treia opţiune – Gri închis complet

Tricourile model 2020-2021 vor fi disponibile în magazinul FAN SHOP de la Casa Cărţii, chiar înaintea meciului cu UTA ARAD, din etapa a III-a a Casa Liga 1, dar şi pe magazinul on-line, la adresa www.fcarges-pitesti.ro.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds