FC Argeș lansează tricoul aniversar

Cu ocazia zilei de 6 august, la 70 de ani de la înființarea clubului, FC Argeș lanseză noul tricou alb pentru ediția de campionat 2023-2024.

Noul tricou conceput de Macron este un remake după modelul purtat de jucătorii noștri în sezonul 1998, ultimul al participării Piteștiului într-o cupă europeană.

Tricoul este alb, cu guler violet, cu dungă violet sub braț, mânecile cu tiv violet, body-ul tricoului având inserate dungi subțiri violet, grupate câte două, la distanțe egale. Noutatea prezentă pe acest tricou este o inserție în țesătură cu simbolul clubului, vulturul, așezat pe mingea de fotbal(aceeași imagine care este prezentă pe siglă).

Ca și elemente de personalizare, pe spate sus, sub guler, este înscrisă perioada de existență a clubului, 1953-2023, precum și textul “70 de ani”. La fel ca marile cluburi, pe interior, în partea superioară, în zona etichetei, a fost inserat sloganul ”Niciun pas în spate!”.

Realizarea acestui tricou a fost posibilă cu implicarea celui mai înfocat colecționar de obiecte FC Argeș, domnul Doru Cosmin, cel care a pus la dispoziția italienilor de la Macron tricourile din 1998.

Începând de luni, 7 august, tricoul se găsește la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, prețul fiind 219 lei.