FC Argeș revine la antrenamente!

Fotbaliștii de la FC Argeș vor reveni peste două zile la antrenamente după o vacanță de o lună. Jucătorii echipei noastre vor efectua vineri, la ora 11, la stadionul Nicolae Dobrin, primul antrenament sub conducerea lui Emil Săndoi. Noul tehnician al grupării din Trivale a fost prezentat oficial acum o săptămână în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Cornel Ionică, consilierul local, Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație și directorul executiv al clubului, Dragoș Șerban.

Piteștenii vor merge joi dimineață la Policlinica Sportivă din Craiova pentru a efectua vizita medicală, iar de vineri dimineață își vor relua pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Staff-ul tehnic al echipei noastre compus din principalul Emil Săndoi, secundul Vali Năstase și preparatorul fizic, Dan Didiță a stabilit programul de pregătire dar și meciurile de verificare din această iarnă. După o perioadă de reacomodare la efort, alb-violeții își vor intensifica ședințele de pregătire și vor intra în cantonament pentru zece zile. Stagiul de pregătire centralizată va începe pe 23 ianuarie și se va încheia pe 2 februarie. Cantonamentul se va face pe plan local, la hotelul IATSA, de la Ștefănești, locație care oferă condiții bune de cazare, masă și odihnă.

#Cinci adversari stabiliți

FC Argeș va disputa în această iarnă 7 partide de verificare, cinci adversari fiind deja stabiliți. Pentru celelalte două meciuri, oficialii clubului nostru caută parteneri de întrecere. Echipa Piteștiului va începe seria meciurilor de verificare cu adversari de liga a patra, urmând ca odată cu trecerea timpului să întâlnească formații de liga a treia și a doua. Printre cei mai puternici parteneri de întrecere ai alb-violeților se numără Chindia Târgoviște și Metaloglobus București. În afară de cele două echipe de liga a doua, băieții noștri vor juca și cu formații de mare tradiție ale fotbalul românesc precum Rapid București și Petrolul Ploiești, echipe care încearcă să revină acolo unde le este locul după ce au pornit de la cel mai jos nivel.

#Pe 24 februarie se reia campionatul

Dintre cele 7 amicale stabilite pentru această perioadă precompetițională, 4 vor fi la Pitești, iar cel puţin două, în deplasare, având în vedere că primul meci oficial din 2018 al echipei noastre este programat pe 24 februarie, atunci când FC Argeș va întâlni, în deplasare, pe Știinţa Miroslava. Primul meci de verificare al băieților noștri va avea loc la două săptămâni de la reluarea antrenamentelor, iar ultimul, cu o săptămână înainte de începerea părții secunde a campionatului. Orele de disputare a celor șapte partide de verificare vor fi stabilite în funcție de condițiile meteo și de starea terenurilor.

 

Programul echipei noastre:

Joi, 11 ianuarie – vizita medicală

Vineri, 12 ianuarie – ora 11, primul antrenament

25 ianuarie – FC Argeş – Unirea Bascov

1 februarie – FC Argeş – Rapid Bucureşti

7 februarie – FC Argeș – Chindia Târgoviște

28 ianuarie – adversar nestabilit

10 februarie – FC Argeș – Petrolul Ploiești

14 februarie – Metaloglobus București – FC Argeș

17 februarie – adversar nestabilit (deplasare)

 

Amicalul cu Mioveni II, anulat

Chiar în prima zi a lunii următoare, FC Argeș ar fi trebuit să dispute un amical cu CS Mioveni II, însă partida cu echipa secundă a clubului galben-verde nu va mai avea loc. Pe 1 februarie, FC Argeș va întâlni, la Pitești, pe Rapid București, formație care activează în Liga a IV-a din Capitală. La echipa antrenată de piteșteanul Constantin Schumacher evoluează mai mulți fotbaliști cu sute de meciuri în Liga I precum Daniel Pancu, Vasile Maftei și Daniel Niculae.

Torişte și-a reziliat contractul

În această vacanță de iarnă, FC Argeș s-a despărțit de un fotbalist care în turul campionatului a evoluat destul de puțin. Fundașul Cătălin Toriște a cerut conducerii clubului să fie lăsat să plece la altă echipă pentru a putea juca mai mult. Despărțirea dintre cele două părți s-a făcut pe cale amiabilă. În prima parte a sezonului, fundașul de 21 de ani a evoluat în 7 partide și nu a marcat nici un gol pentru echipa din Trivale. 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.