FC Argeș U13 a câștigat turneul Enjoy Summer Cup

În perioada 17-19 mai, FC Argeș U13 a participat la turneul Enjoy Summer Cup, competiție care a avut loc la Tărlungeni. La întrecerea din județul Brașov au participat 8 echipe, împărțite în două grupe.

Piteștenii au fost repartizați în grupa A din care au mai făcut parte Colțea Brașov, Viitorul Ialomița și FC Brașov. Întrecerea a fost rezervată copiilor născuți în anii 2010 și 2011, piteștenii având în componență numai jucători născuți în 2011. Competiția a fost câștigată de FC Argeș, alb-violeții având o înfrângere și patru victorii.

#Georgian Șerban: ”Am gestionat foarte bine momentele grele”

Georgian Șerban, antrenorul FC Argeș U13, este mulțumit de evoluția alb-violeților: ”Turneul a fost benefic pentru că am întâlnit echipe care aveau în componența jucători mai mari cu un an. Am fost aproape de potențialul maxim din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de atitudinea și modul în care s-au descurcat copiii în majoritatea jocurilor. Au gestionat foarte bine momentele în care am fost conduși, iar apoi am câștigat două jocuri la loviturile de la 11 m. Fiecare meci reprezintă o experiență unică din care jucătorii trebuie să rămână cu lucrurile pozitive și să corecteze greșelile. Sunt convins că aceste experiențe îi vor ajuta în dezvoltarea lor personală”.

 

Rezultate FC Argeș U13:

Grupă:

FC Argeș – FC Brașov 3-0

FC Argeș – Viitorul Ialomița 2-0

Colțea Brașov – FC Argeș 2-1

Semifinale:

FC Argeș – Kinder Brașov 1-1(3-2 după penalty-uri)

Finală

FC Argeș – Colțea Brașov 1-1 (2-1 după penalty-uri)

 

FC Argeș Under 13:

Portar: Darius Stoica

Jucători de câmp:  Vlad Stănică, Erick Uță, Daniel Stroescu, Sebastian Micu, Eric Chiricioiu, Matei Șerban, Patrick Ungureanu, Cristian Mituică, Lucas Cismaru, Ianis Cîrstea, Andrei Avram, Ionuț Firicel, Ianis Dică, Rareș Șerban, Vlad Bîlea, Darius Botan, Petruț Mocioc, Luca Ciocîlteu, David Drăghici

Antrenor: Georgian Șerban