FC Argeş Under 10 a câştigat Junior Cup!

După ce acum două săptămâni grupa 2009 a clubului FC Argeş a câştigat un turneu internaţional la Salonic, puştii pregătiţi de antrenorul Adrian Măluşanu au fost cei mai buni şi la Junior Cup, competiţie organizată la Piteşti de către ACS Viitorul Argeş. Întrecerea a fost rezervată fotbaliştilor născuţi în anii 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 şi 2012 şi a adunat la start unele dintre cele mai bune formaţii din ţară.

Juniorii clubului nostru au fost repartizaţi în grupa A alături de Champion Footbal Academy, LPS Piteşti, Inter Călimăneşti şi Kids Sportul Turnu Severin. Piteştenii au trecut de grupă după ce au învins cu 3-2 pe Champion, cu 3-1 pe Kids Severin, cu 5-0 pe LPS Piteşti şi cu 9-1 pe Inter Călimăneşti. În semifinale, FC Argeş Under 10 a învins cu 5-0 pe ACS Constantin Schumacher, iar în finală a trecut cu 4-3 de Iniţial Bucureşti. Juniorii alb-violeţi au făcut un turneu foarte bun, reuşind să înscrie 29 de goluri şi primind doar 7, în cele 6 meciuri disputate. Gabriel Cristescu a închis foarte bine poarta piteştenilor iar organizatorii l-au desemnat cel mai bun portar al turneului la această categorie de vârstă.

#”Suntem pe drumul cel bun!”

Adrian Măluşanu, antrenorul FC Argeş Under 10, este mulţumit de rezultatele elevilor săi: „Turneul a fost foarte puternic pentru că au participat cele mai bune echipe din ţară. Copii s-au comportat foarte bine şi am reuşit să câştigăm competiţia la categoria noastră de vârstă. Champion Footbal Academy şi Iniţial Bucureşti, echipe pe care noi le-am învins, sunt locurile 2 şi 3 pe Capitală. Mă bucur că jucătorii mei au respectat întocmai indicaţiile pe care le-am trasat înainte de fiecare meci. Ne-am descurcat bine atât pe faza defensivă, cât şi pe cea ofensivă. Consider că suntem pe drumul cel bun după rezultatele înregistrate în acest an. Turneul organizat de Viitorul Argeş a fost un test util de verificare pentru noi înaintea competiţiilor din această vară. În această lună vom mai participa la un turneu la Vâlcea, iar apoi la încă unul la Severin. Aceste două turnee sunt ultimele înaintea competiţiei internaţionale de la Lille, care va avea loc în perioada 14-17 iunie. Am mare încredere în copii şi sunt sigur că putem obţine rezultate bune şi în Franţa”.

FC Argeş Under 10: Cristescu Gabriel, Zaccone Alessandro, Lungan Sebastian,Mituică Marco, Voiculescu Alexandru, Dina Eduard, Dragomir Ianis, Florea Andrei, Puică Denis, Barbu Ovidiu, Popescu Ionuţ, Hera Bogdan, Dinu andrei, Năstase Patrick, Petre Răzvan şi Vătafu Denis. Antrenor: Măluşanu Adrian.