Grigore Turda și Cristi Dumitru, în echipa etapei a cincea din Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a cincea din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsc și doi fotbaliști de la FC Argeş. Este vorba de fundaşul Grigore Turda și mijlocașul Cristi Dumitru. Cei doi au avut o evoluţie foarte bună în partida de duminică seară, din deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câștigată de alb-violeți cu 2-0.

Echipa ideală a etapei a 5-a:

PORTAR
Florin Iacob (UTA / 27 de ani) – A închis foarte bine poarta şi în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranţă echipei.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 27 de ani) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon, controlând perfect flancul drept.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) – A fost liderul care şi-a condus echipa spre succes în derby. Este un exemplu pentru tinerii fotbalişti din Liga 1.

Grigore Turda (FC Argeş / 24 de ani) – Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a înscris şi golul care a adus liniştea în tabăra piteştenilor.

Junior Morais (Rapid / 35 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului, reuşind să acopere perfect ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Liviu Antal (UTA / 32 de ani) – Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reuşită din contul său pe prima scenă.

Jonathan Rodriguez (CFR Cluj / 31 de ani) – A dominat centrul terenului. A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor.

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 24 de ani) – A făcut faza din care moldovenii au marcat singurul gol al meciului de la Mediaş. Este un jucător care merită o atenţie deosebită, evoluţiile sale fiind tot mai bune.

Cristi Dumitru (FC Argeş / 19 ani) – Revenit la Piteşti, a înscris un gol şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

ATACANŢI

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) – A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Graţie reuşitei sale, argeşenii au urcat până pe locul 10.

Adam Nemec (FC Voluntari / 35 de ani) – A marcat singurul gol al meciului cu Academica. A fost a 22-a reuşită pe prima scenă din România pentru jucătorul slovac.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 40 de ani – FOTO) – Continuă să facă minuni pe banca Botoşaniului, asta chiar dacă lotul s-a schimbat mult şi în această vară. Remarcabil faptul că păstrează stilul ofensiv, un stil plăcut oricărui microbist.