Gugu: „Mergem la Arad să câştigăm!”

Şi fotbaliştii echipei noastre sunt conştienţi de dificultatea partidei de duminică, de la ora 13, din deplasare, cu UTA Arad. Alb-violeţii sunt încrezători înaintea acestui derby de mare tradiţie al fotbalului românesc şi nu concep decât victoria în această dispută.
Fundaşul Costinel Gugu şi mijlocaşul Rareş Enceanu nu se sperie de adversarul pe care îl vor avea în faţă. Gugu este convins că dacă FC Argeş va evolua la adevărata valoare, gruparea din Trivale nu are cum să nu se impună în acest duel: „Ne aşteaptă un meci greu, dar vom merge la Arad să câştigăm. Jucăm pe o suprafaţă care nu prea ne avantajează, dar pe acelaşi teren joacă şi ei. Trebuie să fim concentraţi 100% şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga această partidă. Sper să ne întoarcem din această deplasare cu cele 3 puncte puse în joc”.
# „Să ne facem jocul nostru”
Şi Rareş Enceanu se aşteaptă la o misiune dificilă în deplasarea de la Arad, însă şi el este destul de optimist înaintea acestui meci: „Va fi un teren dificil la Arad. Ei joacă acolo meciurile de acasă şi sunt obişnuiţi cu această suprafaţă sintetică. Chiar dacă arădenii vin după două rezultate negative, la Liga 2 se poate întâmpla orice. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să scoatem un rezultat pozitiv. Ar fi ideal să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Dacă ne vedem de ce avem de făcut pe teren şi suntem concentraţi sută la sută, nu cred că vom avea probleme”.