Le-am dat o mână de goluri!

FC Argeş – ACS Poli Timişoara 5-0(4-0)
Au marcat: Enceanu(min.3, 35), Cătălin Barbu(min.31, 44), Buhăescu(min.73)

FC Argeș a obținut sâmbătă după amiază cea mai categorică victorie din acest tur de campionat. Echipa noastră s-a impus cu 5-0 în confruntarea de pe propriul teren cu ACS Poli Timișoara, penultima clasată.
De fosta formație de primă ligă a mai rămas doar numele, întrucât jucătorii pe care îi are în componență nu fac față nici măcar în cel de-al doilea eșalon fotbalistic. Disputa din Trivale a fost dominată de la un capăt la altul de piteșteni, care în afară de cele cinci goluri marcate mai puteau înscrie de încă 4-5 ori. În cele 90 de minute de joc nu am putut consemna în dreptul bănățenilor nici măcar un șut pe poarta apărată de Andre Ureche care în această partidă a șomat. Argeșenii au deschis foarte repede scorul prin Rareș Enceanu după care s-au dezlănțuit. Până la pauză, Enceanu și Cătălin Barbu au marcat câte o dublă și se părea că alb-violeții din Trivale vor stabili scorul acestui tur de campionat. După revenirea de la cabine, băieții noștri au mai slăbit ritmul, reușind să mai puncteze doar o singură dată, prin Buhăescu, cu aproape un sfert de oră înainte de final. Chiar dacă nu a reușit să marcheze contra bănățenilor, mijlocașul Andrei Tofan a fost un excelent servant pentru colegii săi, acesta fiind autorul a două assist-uri. În urma acestei victorii la scor, FC Argeș a urcat pe locul 6, cu cele 32 de puncte, acumulate în 16 etape. Băieții noștri au un moral excelent înaintea partidei de duminică, de la ora 13, din deplasare, cu UTA Arad, o formație de mare tradiție a fotbalului românesc, dar care nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Gugu, Turda – Şerbănică (min.76 Stan), Enceanu, Vas. Gheorghe (min.86 Alin Popa), I. Şerban – Ct. Barbu (min.86 Oancea), Buhăescu (cpt.). Antrenor: Emil Săndoi.
ACS Poli Timişoara: Smaranda – Foca, Filip, Bocşan, Belu – Keita (min.90 Buga), Pop, Românu (min.82 Dobrincu), Golda – Stere (min.77 Iseini), Drăghici (cpt.). Antrenor: Călin Cojocaru.
Stadion: „Nicolae Dobrin” – Trivale (Piteşti – Argeş); Spectatori 800
Arbitri: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca), Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (ambii din Baia Mare).
Cartonaşe galbene: Şerbănică.

Cum s-au marcat golurile:

min.3: 1-0! Rareş Enceanu trimite în plasă centrarea lui Tofan.
min.31: 2-0! Cătălin Barbu trimite cu capul în plasă, în urma unei lovituri de colţ executate de Vasile Gheorghe.
min.35: 3-0! Enceanu realizează dubla cu o torpilă de la 20 m la care Smaranda nu are nici o reacţie.
min.44: 4-0! Cătălin Barbu realizează şi el dubla după ce trimite cu capul în plasă, centrarea de manual a lui Tofan.
min.71: 5-0! Buhăesu trimite în plasă în urma unui corner executat de Vasile Gheorghe Nică.