Hai la meci!

FC Argeş va disputa în acest week-end ultimul meci din acest an. Vineri, 6 decembrie 2019, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, echipa noastră va întâlni CS Sportul Snagov, penultima clasată din eşalonul secund.

Disputa dintre argeşeni şi ilfoveni contează pentru runda cu numărul 21 din Liga 2 Casa Pariurilor, ultima din acest an şi a doua a returului de campionat. Cu o eventuală victorie, echipa noastră se poate apropia de ultimul loc al podiumului, poziţie care duce la barajul pentru promovarea în Liga I. Aşadar, vineri, de la ora 18.00, vă aşteptăm la stadion în număr cât mai mare să-i susţinem pe băieţii noştri. Doar împreună suntem mai puternici!.

Hai FC Argeş! Forza Viola! Legenda Continuă!

# De unde puteţi cumpăra bilete

Tichetele pentru meciul cu CS Snagov pot fi procurate de la magazinele Favorit, de la berăria Kell’s Craft Beer şi de la Strike Mania. Vineri, 6 decembrie 2019, în ziua partidei, biletele pot fi cumpărate şi de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care vor fi deschise la ora 16.00. Preţurile tichetelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 10 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale. Facem precizarea că de la magazinelele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se pot cumpăra doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I. Biletele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se pot procura doar de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, numărul acestora fiind limitat.

Locaţii magazinele Favorit:
– cartierul Trivale, Complex 2
– strada Exerciţiu, lângă Asirom
– strada Crinului, complexul alimentar.

Locaţie Berăria Kell’s Craft Beer:
Bulevardul I. C. Brătianu 27(fostul restaurant Casa Veche, situat vis a vis de Casa de Pensii Argeş)

Locaţie Strike Mania Piteşti:
Calea Bucuresti nr.36, COMPLEX VIVO! MALL

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:
Vineri, 6 decembrie 2019 – orele 16.00 – 18.00

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds