3 puncte sunt obligatorii!

FC Argeş – Sportul Snagov, vineri, ora 18.00

FC Argeş va disputa vineri ultimul meci oficial din acest an. Echipa pregătită de Ionuţ Badea va întâlni de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe CS Sportul Snagov, penultima clasată din eşalonul secund. Confruntarea dintre argeşeni şi ilfoveni contează pentru runda cu numărul 21 din Liga 2 Casa Pariurilor, a doua a returului şi ultima din 2019.

Înaintea acestui duel stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. După 19 etape jucate, FC Argeş ocupă locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Sportul Snagov ocupă locul 18, cu doar 9 puncte acumulate. Cu o eventuală victorie, coroborată şi cu jocul rezultatelor, piteştenii pot încheia anul pe locul 3, poziţie care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Liga I.

# „Punctele sunt extrem de importante”

Deşi argeşenii pleacă din postura de favoriţi în această dispută, Ionuţ Badea, tehnicianul echipei noastre, nu se aşteaptă la un meci uşor cu ilfovenii: „Va fi o partidă care la prima vedere pare facilă, însă pentru mine sunt 3 puncte extrem de importante. O victorie în faţa Snagovului este similară cu una în faţa oricărei alte echipei, UTA, Petrolul etc. Întâlnim o echipă în continuă transformare, cu un joc destul de imprevizibil, cu două sisteme de joc pe care le-a folosit în ultima perioadă. Vom avea în faţă o echipă ce a avut un joc avântat în ultimele două jocuri, un 4-4-2 extrem de ofensiv, care lasă şi situaţii defavorabile în faza defensivă. Oaspeţii nu mai au nimic de pierdut, însă pentru noi este o situaţie clară de a rămâne ancoraţi în tot ceea ce înseamnă efectivul de puncte pe care vrem să-l facem până la închiderea acestui an calendaristic. Tot ceea ce am pregătit în această săptămână a fost în ideea de a continua lucrurile bune pe care le-am făcut până acum şi de a finaliza acest an cu o victorie”.

# „Pentru mine nu există titulari şi rezerve”

Badea a explicat şi modul în care alcătuieşte echipa: „Pentru mine, nu există cel mai bun 11-ce, nu există titulari şi rezerve, există tot timpul jucători care intră de la început şi jucători care pot intra pe parcursul meciului. E o situaţie de adaptare, văd ce fac la antrenament, analizez partidele şi în funcţie de asta urmează să decid echipa ideală care să înceapă de la început. Când am preluat echipa, nu m-am gândit atunci la calupuri de meciuri sau la finalul acestui an calendaristic, m-am gândit la realitatea pe care o aveam atunci. Am luat meci cu meci, aşa s-a reuşit să ne apropiem de podium. Am luat presiunea de pe umerii jucătorilor legată de acest obiectiv, mă refer la promovare. Am gândit şi le-am cerut jucătorilor să acumulăm cât mai multe puncte până în iarn. Am avut motivaţia de a ieşi din zona de presiune şi i-am făcut să înţeleagă că doar acceptând situaţia pe care o aveam la momentul repsectiv, pot face ceva s-o schimbe. Sunt situaţii de analiză pe care le vom face imediat după ce se termină acest meci. Vom discuta cu conducerea despre ceea ce urmează să se întâmple din iarnă încolo” a spus principalul grupării din Trivale înaintea disputei cu Sportul Snagov.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds