Începe cantonamentul de la Curtea de Argeş !


Fotbaliştii de la FC Argeş au terminat sâmbătă prima parte a perioadei de pregătire. Echipa pregătită de Emil Săndoi s-a antrenat timp de două săptămâni pe plan local, la Piteşti, urmând ca de luni să plece pentru o săptămână într-un stagiu de pregătire centralizată la Curtea de Argeş.
Piteştenii vor fi cazaţi la hotelul Posada iar antrenamentele le vor efectua la stadionul Municipal din oraşul Basarabilor.

Tehnicianul grupării din Trivale va pune mare accent pe partea fizică având în vedere că este o perioadă de acumulări, dar nu va neglija nici partea tehnico-tactică. La finalul cantonamentului din oraşul Basarabilor, piteştenii vor disputa şi un joc de verificare, adversar urmând a fi Real Bradu, formaţie de Liga a III-a. După terminarea stagiului de pregătire de la Curtea de Argeş, FC Argeş va reveni în localitate şi îşi va continua pregătirea la Piteşti. Argeşenii mai au de jucat până la reluarea campionatului cu Academica Clinceni, Unirea Bascov, CSO Filiaşi şi CSM Slatina. Primul meci oficial din 2019 este programat pe 23 februarie, în deplasare, adversar urmând a fi Metaloglobus Bucureşti, formaţie aflată în zona minată a clasamentului, dar care s-a întărit considerabil după ce a fost preluată de Gyuszi Balint, tehnicianul liderului Sportul Snagov. Echipa noastră va începe sezonul de pe locul 6 al clasamentului, cu cele 41 de puncte, obţinute în 21 de etape. FC Argeş este la doar 5 puncte de liderul Sportul Snagov şi la 4 puncte în spatele Petrolului Ploieşti, ocupanta ultimului loc al podiumului. Returul se anunţă unul foarte încins având în vedere că majoritatea echipelor s-au întărit considerabil. Piteştenii au ambiţii mari în cele 17 etape care au mai rămas de disputat din această ediţie de campionat, oficialii grupării din Trivale fiind convinşi că echipa poate termina pe podium acest sezon.

Au luat în cantonament şi patru juniori
În cantonamentuil de la Curtea de Argeş, antrenorul Emil Săndoi va deplasa un lot de 28 de jucători. Din lotul alb-violeţilor fac parte şi patru juniori de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Este vorba de Adrian Udrea(mijlocaş, născut în 2000), Ionuţ Teodorescu (fundaş central, născut în 2001), David Vochin (fundaş stînga, născut în 2002) şi Ionuţ Oprescu (fundaş dreapta, mijlocaş dreapta, născut în 2003). Cei patru tineri care au făcut pregătirea de la Piteşti cu echipa de seniori sunt vârfurile generaţiilor Under 17 şi Under 19 ale clubului nostru. Emil Săndoi s-a declarat mulţumit de felul în care aceştia au răspuns cerinţelor sale şi speră să fie cât mai repede integraţi în sistemul de joc al echipei de seniori.

Lotul care va face deplasarea la Curtea de Argeş:
Portari: Octavian Popescu, Nicuşor Grecu.
Fundaşi: Ionuţ Mihăescu, Grigore Turda, Bogdan Vişa, Raul Hreniuc, Cătălin Stan, Dănuţ Şerbănică, Costinel Gugu
Mijlocaşi: Andrei Panait, Ionuţ Şerban, Rareş Enceanu, Vasile Gheorghe, Dorinel Oancea, Andrei Tofan, Alin Popa, Raul Costin, Ionuţ Năstăsie, Eduard Florescu
Atacanţi: Cătălin Barbu, Alin Buleică, Andrei Nilă, Cezar Mihalache, Vasile Buhăescu
Juniori: Adrian Udrea(mijlocaş, născut în 2000), Ionuţ Teodorescu(fundaş central, născut în 2001), David Vochin (fundaş stânga, născut în 2002), Ionuţ Oprescu(fundaş dreapta, mijlocaş dreapta, născut în 2003)

Programul echipei FC Argeş:
28 ianuarie – 2 februarie – Cantonament Curtea de Argeş
4-9 februarie – Cantonament Piteşti

Programul meciurilor amicale:
2 februarie Real Bradu – FC Argeş
6 februarie FC Argeş – Academica Clinceni
9 februarie FC Argeş – Unirea Bascov
13 februarie FC Argeş – CSO Filiaşi
16 februarie CSM Slatina – FC Argeş (deplasare sintetic)