Începe cantonamentul de la Mogoșoaia

FC Argeș va începe luni perioada de pregătire centralizată din această iarnă. Echipa noastră va pleca în această după-amiază în cantonament la Mogoșoaia, lotul care va face deplasarea urmând a fi anunţat după aflarea rezultatelor testului COVID-19 care a fost efectuat în această dimineață.

Alb-violeții se vor antrena la baza de pregătire a FRF până pe 12 ianuarie, urmând ca apoi să plece în Moldova pentru meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a returului, partidă programată pe 14 ianuarie. Returul se anunță unul de foc pentru gruparea din Trivale care a terminat prima parte a campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, adunate în 15 etape. În partea secundă a sezonului, piteștenii vor fi antrenați de cuplul Andrei Prepeliță-Mihăiță Ianovschi, care a fost instalat cu câteva zile înainte de finalul anului trecut. De partea sportivă se va ocupa Jean Vlădoiu, fostul mare fotbalist alb-violet fiind numit tot acum câteva zile în funcția de manager general al clubului FC Argeș.
Amical cu Academica Clinceni
În stagiul de pregătire centralizată de la Mogoșoaia, FC Argeș va juca și un amical cu cei de la Academica Clinceni. Acesta este programat pe 8 ianuarie, conducerile celor două grupări urmând să se pună de acord asupra locației și orei de disputare a partidei.
Negocieri pentru întărirea lotului
Oficialii clubului nostru sunt în negocieri cu mai mulți jucători valoroși pentru a întări lotul pe posturile deficitare, dar și cu fotbaliștii care nu au dat satisfacție în turul campionatului, pentru rezilierea contractelor. În următoarele zile este posibil ca echipa din Trivale să se mai despartă și de alți jucători, după ce înainte de Anul Nou s-a renunțat la Andrei Blejdea și Gabi Deac.

Programul echipei FC Argeș:
4 ianuarie – testul COVID-19
4-12 ianuarie – cantonament Mogoșoaia
8 ianuarie – amical Academica Clinceni
14 ianuarie – FC Botoșani – FC Argeș
17 ianuarie – FC Argeș – Gaz Metan Mediaș

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds