Doi juniori alb-violeţi și un atacant de la FCSB, în cantonament

FC Argeș a început marți stagiul de pregătire centralizată de la Mogoșoaia. Staff-ul tehnic al echipei noastre a deplasat în acest cantonament un lot de 22 de jucători care își vor încărca bateriile pentru returul campionatului până pe 12 ianuarie.

Printre fotbaliștii deplasați la baza sportivă a FRF se regăsesc și doi juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, ambii născuți în 2003. Este vorba de mijlocașul de bandă, Vlad Tudor, și Alexandru Sin, un atacant cu talie. Cuplul de antrenori Andrei Prepeliță – Mihai Ianovschi nu se va putea baza la Mogoșoaia pe mai mulți jucători cu experiență care se confruntă cu probleme medicale. Este vorba de Antun Palic, Robert Grecu, Georgian Honciu și Andrei Mirică. Aceștia urmează un program strict de recuperare, urmând să se alăture treptat lotului.
Malele, testat pozitiv cu COVID-19
În urma testării COVID-19 din data de 29 decembrie, oficialii grupării din Trivale au primit și o veste proastă. Atacantul Cephas Malele a ieșit pozitiv și va trebui să ia o pauză de două săptămâni. Fotbalistul este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, urmând ca după aceea să își reia pregătirea alături de ceilalți jucători.
Câte două antrenamente zilnic
Alb-violeții au avut programate astăzi două antrenamente, unul dimineață, iar celălalt după-amiază. Chiar dacă a plouat aproape toată ziua, terenurile de antrenament ale bazei sportive de la Mogoșoaia s-au prezentat în condiții excelente. Jucătorii echipei noastre au răspuns bine cerințelor staff-ului tehnic, antrenorii fiind mulțumiți de randamentul acestora.
Cristian Dumitru s-a alăturat lotului
Începând de astăzi, alături de băieții noștri, se pregătește și Cristian Dumitru. Atacantul în vârstă de 19 ani a fost împrumutat de FCSB la FC Argeș până la finalul acestui retur de campionat, urmând ca în scurt timp să fie prezentat oficial. Staff-ul tehnic încearcă să-l integreze cât mai bine în angrenajul echipei noastre, Dumitru putând fi o soluție și la mijlocul terenului.
Vineri, amical cu Academica Clinceni
În acest stagiu de pregătire, FC Argeș va disputa și un meci amical cu Academica Clinceni. Partida este programată pentru ziua de vineri, la ora 12, pe unul dintre terenurile bazei sportive a FRF de la Buftea.

Lotul deplasat la Mogoșoaia:
Flavius Croitoru, Alexandru Greab, George Micle, Andrei Tofan, Luka Maric, Mihai Leca, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Mușat, Dănuț Serbănică, Stephan Drăghici, Alin Popa, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Ionuț Năstăsie, Alexander Maes, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Ndiaye Mediop, Ionuț Oprescu, Vlad Tudor, Alexandru Sin.