Înfrângere drastică cu liderul campionatului

FC Argeș a pierdut fără drept de apel amicalul de astăzi, de la Buftea, cu Farul Constanța, liderul campionatului. Constănțenii s-au impus cu 4-1, la capătul unui meci dominat în marea majoritate a timpului.

Staff-ul tehnic al echipei noastre a împărțit lotul de jucători în două echipe, în încercarea de a da un număr de minute egale la toți fotbaliștii. Primele 20 de minute au fost de coșmar pentru piteșteni, marinarii punctând de trei ori prin Tudor Băluță, Alexi Pitu și Luis Munteanu. Replica alb-violeților a fost dată de Njike, însă șutul acestuia nu a prins cadrul porții apărate de Aioani. După pauză, Farul a mai înscris încă o dată prin Mihai Popescu, fotbalistul dobrogenilor reușind o ”foarfecă” de efect. FC Argeș a redus din diferență în ultimul minut al partidei, Calcan finalizând din pasa lui Jakolis. Eșecul cu Farul trebuie uitat cât mai repede, antrenorii Marius Croitoru și Constantin Schumacher fiind obligați să remedieze cât mai repede problemele din defensivă și din atac.

Farul Constanța – FC Argeș 4-1(3-0) Au marcat: Băluță (min.3), Pitu (min.9), Munteanu (min.17), M. Popescu (min.69) / Calcan(min.90)

Farul, I repriză: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Băluță, Nedelcu, Grameni – Pitu, L. Munteanu, Alibec

Farul, a II-a repriză: Buzbuchi – Baravikas, Bîrzu, M. Popescu, Borza – Casap, N. Popescu, Doukoure – Sali, Morar, Mazilu.
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Argeș, I repriză: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Lucas Brendon, Vianna – Meza Colli – G. Crețu, Njike, Tîrcoveanu, Bertrand –  Andrei Stoica

FC Argeș, a II-a repriză: Straton – Jakolis, M.Constantin, Zebic, Rizzi – Njike, Alceus -Croitoru, Pîrvu, Calcan – Garita

Antrenor: Constantin Schumacher

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds