Înfrângere în Capitală după patru victorii consecutive!

ASC Daco-Getica Bucureşti – FC Argeș 1-0(1-0).
A marcat: Stancu (min.26)

FC Argeş a pierdut la limită confruntarea de sâmbătă după-amiază, din deplasare, cu Daco Getica Bucureşti şi a ratat şansa de a egala la puncte ocupanta locului 5, Petrolul Ploieşti. 
Fără Buhăescu şi Turda care au fost suspendaţi pentru acest meci din cauza cumului de cartonaşe galbene, echipa noastră a cedat cu 1-0 pe stadionul din cartierul Colentina, în faţa formaţiei pregătite de Marius Baciu, la capătul unui joc destul de echilibrat, fără însă prea multe ocazii de gol. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 26 de piteşteanul Mihai Stancu, jucător împrumutat de Gaz Metan Mediaş la Daco-Getica. Acesta a îmbrăcat în urmă cu câţiva ani tricoul alb-violet, însă în urma unui concurs de împrejurări, a fost nevoit să plece de la Piteşti odată cu desfiinţarea Centrului de Copii şi Juniori. După un sfert de oră în care ambele echipe au încercat să-şi surprindă adversarul cu şuturi de la distanţă, Daco-Getica a crescut ritmul şi a reuşit să deschidă scorul prin mijlocaşul Mihai Stancu care a reluat în plasă o minge respinsă în faţă de defensiva argeşeană. În momentul marcării golului, Stancu nu s-a bucurat de reuşită, semn că nu a uitat clubul la care s-a format ca junior. Imediat după revenirea de la cabine, FC Argeş a avut şansa să restabilească egalitatea, însă, Şerbănică rămas singur cu portarul Gavrilaş, a tras în acesta!. Cu un sfert de oră înainte de final, FC Argeş ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 m la un fault în careu asupra lui Şerban, însă centralul Ovidiu Oprea a considerat că mijlocaşul piteştean a căzut prea uşor şi i-a dat cartonaş galben!. Bucureştenii îşi puteau dubla avantajul pe tabelă după ce Raphael Stănescu a profitat de o pasă greşită a lui Vişa, însă şutul mijlocaşului bucureştean a şters transversala. În urma acestui eşec, primul din mandatul lui Augustin Eduard în cele cinci partide disputate, FC Argeş se menţine pe locul 6, cu cele 56 de puncte, acumulate în 31 de etape.

Caseta tehnică:
ASC Daco-Getica: Gavrilaş(cpt) – Călinţaru , Motroc, Ivan, Muşat – Tudorică, Stancu, Raphael Stănescu(min.90 Cotigă), Nica – Robert Grecu(min.70 Neacşu), Nsian(min.81 Martin). Rezerve neutilizate: Isvoranu, Prodan, Dedu, Stoichiţă. Antrenor: Marius Baciu.
FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică – Panait, Raul Costin(min.56 Şerban), Năstăsie(cpt), Florescu – Barbu(min.65 Oancea), Nilă(min.73 Buleică). Rezerve neutilizate: Popescu, Vasile Gheorghe, Alin Popa, Vochin. Antrenor: Augustin Eduard.
Arbitri: Ovidiu Oprea(Ploieşti), Alexandru Roman(Târgu Neamţ), Mihai Noroc(Botoşani).
Observatori: Fevronia Ion(Craiova), Antonie Buftea(Reşiţa).
Cartonaşe galbene: Tudorică, Motroc, Nica / Hreniuc, Buleică, Şerban
Stadion: Juventus, Spectatori 300.

Cum s-a marcat golul:
min.26: 1-0! Defensiva argeşeană respinge balonul în faţă, mingea ajunge la Mihai Stancu care îl învinge pe Nicuşor Grecu cu un şut din vole de la marginea careului.