Vor a 5-a victorie consecutivă!

ASC Daco-Getica Bucureşti – FC Argeş, sâmbătă, ora 11

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc în aceste zile pentru o nouă etapă de campionat. Piteştenii vor întâlni, sâmbătă, de la ora 11, în deplasare, pe Daco-Getica Bucureşti, echipă aflată sub linia retrogradării. Confruntarea dintre bucureşteni şi argeşeni contează pentru runda cu numărul 31 din Liga 2 Casa Pariurilor şi se anunţă una extrem de disputată.

Înaintea acestui duel, stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. FC Argeş ocupă locul 6 în clasament, cu 56 de puncte, în timp ce Daco-Getica Bucureşti se situează pe locul 16, cu 30 de puncte. Piteştenii au moralul foarte bun după cele patru victorii consecutive obţinute sub comanda lui Augustin Eduard şi Paul Ciobanu, în timp ce bucureştenii evoluează cu sabia deasupra capului având în vedere situaţia din clasament.

Augustin Eduard, antrenorul echipei noastre, este optimist înaintea duelului cu trupa lui Marius Baciu: „Am avut o perioadă foarte, foarte grea, intensă, tensionată, în care FC Argeş a dus la bun sfârşit cele patru jocuri pe care le-a disputat de la venirea mea la echipă. Mă bucur pentru jucători, pentru suporteri. Am fost foarte tensionat, am avut un consum mare atât psihic, cât şi energetic, mi-am dorit foarte mult să ieşim cu capul sus din cele patru meciuri, unul mai greu decât celălalt. Victoriile importante obţinute în ultimele două jocuri, cu Petrolul şi CS Mioveni, au dovedit că suntem o echipă de temut. M-a impresionat cel mai mult victoria contra echipei CS Mioveni, pentru că a venit pe final de joc. Conducerea clubului îşi dorea cu ardoare victoria şi m-am bucurat enorm. Am vrut ca prin aceste rezultate pozitive să le mulţumesc pentru încrederea pe care au avut-o în mine şi să-i fac fericiţi pe cei care au crezut în mine şi m-au numit la echipă. Băieţii sunt foarte motivaţi, au fost şi recompensaţi de către conducere. Urmează un meci greu la Daco-Getica. Întâlnim o formaţie aflată sub linia retrogradării, care va fi disperată sau nevoită să scoată ceva din meciul cu noi, dar, aşa cum am spus-o mereu, mergem să jucăm fotbal de calitate. Mergem să întărim acest frumos parcurs pe care l-am avut în ultimele patru etape, mergem cu gândul doar la victorie”.