Înfrângere în ultimul amical din Turcia. FC Chikhura Sachkhere – FC Argeş 4-1(3-0)

FC Argeș a pierdut și ultimul meci de verificare disputat în stagiul de pregătire din Antalya. Echipa noastră a fost învinsă joi după-amiază, cu 4-1, de FC Chikhura Sachkhere, ocupanta locului 5 din prima ligă din Georgia, formație care a evoluat și în preliminariile Europa League. Foto: facebook FC Chikhura Sachkhere
Piteștenii au făcut o primă repriză destul de slabă și au primit trei goluri, dintr-un penalty acordat destul de ușor și două autogoluri. După pauză, alb-violeții au reușit să echilibreze ostilitățile și au redus din handicap prin Andrei Blejdea, însă georgienii au mai marcat încă o dată pe finalul meciului. Argeșenii au avut șansa să mai puncteze încă o dată, însă portarul georgian a reușit să respingă în corner, un șut în forță, expediat de un jucător alb-violet. În cantonamentul din Turcia, FC Argeș nu a cunoscut gustul victoriei, pierzând cu 1-0 în fața bulgarilor de la PFK Montana, macedonenilor de la FK Bregalnica și sârbilor de la Kabel Novi Sad și cu 4-1 în disputa cu georgienii de la Chikhura Sachkhere.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Turda, Motroc, Mușat – Prepeliță – Șerban, Moihedja – Matiș, Grecu, Buhăescu. După pauză au mai intrat Oancea, Panait, Șerbănică, Brînzan, Mirică, Turkovik și Blejdea.

Badea: ”Sunt dezamăgit de unii jucători”

La finalul partidei cu georgienii, Ionuț Badea, antrenorul echipei noastre, s-a declarat dezamăgit de evoluția unor jucători.
Tehnicianul speră să corecteze greșelile până la meciul de campionat, de vinerea viitoare, cu Universitatea Cluj: ”Pot spune că am pierdut acest meci în urma unui penalty inventat și a două autogoluri. În repriza secundă am echilibrat disputa, am reușit să marcăm, dar am mai primit un gol pe contraatac. Pentru mine rămâne o situație de analiză care ne va arăta lucrurile bune, dar și mai puțin bune pe care le-am făcut. Sper să corectăm greșelile până la meciul de campionat cu U Cluj. Sunt dezamăgit de comportamentul unor jucători care s-au lăsat influențați de primele două goluri. Ne-a lipsit dinamica lui Nini Popescu. I-am folosit în acest joc, timp de câte 45 de minute, pe Năstăsie și Prepeliță, dar se vede că nu sunt la capacitate optimă pentru că nu au o pregătire în spate din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntat. Pot spune că a fost o perioadă foarte bună din punct de vedere al pregătirii și a condițiilor foarte bune de care am beneficiat în Antalya” a spus Ionuț Badea după înfrângerea cu FC Chikhura Sachkhere.

 

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/2537275033154708/