Înfrângere la limită și în al treilea amical. Kabel Novi Sad – FC Argeș 1-0(0-0)

Kabel Novi Sad – FC Argeș 1-0(0-0)

FC Argeș a pierdut și cel de-al treilea amical disputat în stagiul de pregătire din Turcia. Echipa noastră a fost învinsă luni după-amiază, cu 1-0, de Kabel Novi Sad, ocupanta locului 5 din liga secundă din Serbia. Foto: facebook FK Kabel 1932

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 51 de Milan Vidakov în urma unei faze fixe, finalizată de sârbi cu un șut în plasă de la 10 m. În prima repriză piteștenii și-au trecut în cont două mari ocazii de gol prin Buhăescu și Robert Grecu care însă au fost neinspirați în fața porții. După primirea golului, piteștenii au încercat să restabilească egalitatea, însă Buhăescu, din interiorul careului, a tras slab, iar Năstăsie, din lovitură liberă de la marginea careului, a trimis peste transversală. Sârbii au mai avut pe finalul celui de-al doilea mitan o mare ocazie de gol, însă balonul a trecut peste poarta apărată de Răzvan Ducan. Partida nu a fost lipsită de durități, Kabel Novi Sad încasând trei cartonașe roșii, iar FC Argeș unul, Blejdea fiind eliminat cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar. Cei doi tehnicieni au convenit înainte de meci ca în eventualitatea în care sunt eliminări, să aibă posibilitatea de a introduce în teren fotbaliști de pe banca de rezervă pentru ca nici o echipă să evolueze în inferioritate numerică. În primele două meciuri din Antalya, alb-violeții au cedat tot cu 1-0 în fața bulgarilor de la PFK Montana și macedonenilor de la FK Bregalnica.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Turda, Deslandes, Șerbănică – Moihedja, Șerban – Grecu, Blejdea – Matiș, Buhăescu. După pauză au mai intrat Koleslovs, Turkovic, Năstăsie, Alin Popa, Motroc, Mușat, Mirică, Oancea. Antrenor: Ionuț Badea.

# Badea vrea să termine în forță pregătirea din Antalya:
”O victorie va da valoare muncii noastre”

La finalul meciului cu Kabel Novi Sad, pierdut de FC Argeș cu 1-0, Ionuț Badea, antrenorul echipei noastre, s-a declarat mulțumit în mare parte de jocul elevilor săi. Principalul formației argeșene își dorește ca echipa să încheie stagiul de pregătire din Turcia cu o victorie împotriva formației Chikhura Sachkhere, ocupanta locului 4 din prima ligă din Georgia. Partida este programată joi, 13 februarie, de la ora 14.30, ora Romaniei.

Tehnicianul grupării din Trivale spune că mai are anumite detalii de pus la punct: ”A fost o partidă bună care a avut ritm, încărcătură și o adversitate apropiată de cea din meciurile oficiale. Chiar dacă am pierdut, sunt mulțumit de jocul echipei. Aștept să creștem ca finalitate pe ultimii metri în perioada următoare pentru că și în acest meci am avut ocazii clare de gol pe care le-am ratat. Este normal să suferim la capitolul concentrare. Am primit gol în urma unei faze fixe. Pot spune că am întâlnit o echipă puternică, bine așezată în teren, care a încasat și trei cartonașe roșii. Și noi am avut o agresivitate bună. Sper ca în ultimul meci din Antalya să obținem o victorie pentru a da valoare muncii noastre din acest stagiu de pregătire. Mă bucur că l-am putut folosi și pe Năstăsie timp de 20 de minute. Aștept ca și Prepeliță să aibă un anumit număr de antrenamente pentru a putea conta și pe el. Nini Popescu va reveni de marți la antrenamente după problemele pe care le-a avut la genunchi. Cu cei trei în teren, altfel vor sta lucrurile. La Koleslovs se vede lipsa de pregătire, însă încercăm să-l aducem la un nivel destul de bun în următoarea perioadă” a spus Badea după meciul cu sârbii.

Concluziile antrenorului Ionuţ Badea după amicalul Kabel Novi Sad-FC Argeş 1-0

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/865892760523847/