Înfrângere la limită în amicalul cu constănțenii!

Viitorul Constanța – FC Argeș 1-0(1-0) A marcat: Andronache(min.13)
FC Argeș a pierdut cu 0-1 amicalul de vineri după amiază, cu Viitorul Constanța, partidă disputată la Centrul Național de Fotbal Buftea. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în prima repriză de Andronache în urma unei nesincronizări a defensivei argeșene.
Piteștenilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 m în urma unui fault comis în careu asupra lui Mediop. Palic a avut șansa de a restabili egalitatea cu zece minute înainte de final, însă rămas singur cu Cojocaru, mijlocașul echipei noastre a tras în portarul constănțenilor. Disputa de la baza de pregătire a FRF a fost un bun prilej pentru antrenorii Andrei Prepeliță și Mircea Rednic de a vedea și potențialul jucătorilor folosiți mai puțin în acest retur de campionat. Tehnicianul echipei noastre a împărțit lotul în două echipe, însă a preferat să îl menajeze pe atacantul Cephas Malele pentru meciul de campionat cu FC Hermannstadt, partidă programată sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 15.00, la Mediaș. Staff-ul tehnic al echipei noastre l-a folosit tot meciul pe brazilianul Ruan Teles pentru a se obișnui cu sistemul de joc. În ultimele zece minute ale partidei au fost introduși în teren și doi juniorii Under 16, Mario Mitoi și Mario Tudose, care se pregătesc cu alb-violeții de aproape două luni. Din păcate, FC Argeș nu a fost ferită nici în acest meci de probleme medicale, căpitanul Ionuț Șerban și mijlocașul Pablo De Lucas ieșind de pe teren accidentați în prima repriză. Cei doi alb-violeți vor fi nevoiți să ia câteva zile de pauză pentru a putea reveni la antrenamente.
Caseta tehnică:
Viitorul Constanța: Căbuz – Marquinhos, Dussaut, Mladen – Gaztanaga, Artean, Matei, Grameni, Babunski – Pitu, Andronache.
Rezerve: Cojocaru, Grosu, Georgescu, Lazăr, Dobrosavlevici, Matiș, Jo Santos, Haită, Fernandes, Chițu, Tănasă. Antrenor: Mircea Rednic.
FC Argeș: Greab – Tofan, Leca, Deslandes, Mușat – Șerban, Pablo De Lucas – Teles, Barbu, Maes – Mediop.
Rezerve: Micle, Croitoru, Drăghici, Maric, Boldor, De Jonghe, Meza Colli, Honciu, Palic, Alin Popa, Palic, Năstăsie, Grecu, Sin, Tudose, Mitoi. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Arbitri: Sergiu Anton (București) – Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Cătălina Nan (Alexandria – Teleorman).