Doar victoria ne menţine în lupta pentru play-off!

FC Hermannstadt – FC Argeş, sâmbătă, ora 15.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport
După cele două săptămâni de pauză pentru meciurile echipelor naţionale de seniori şi tineret ale României, în acest week-end se va relua campionatul intern. FC Argeş va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, la Mediaş, pe FC Hermannstdt, în runda cu numărul 29 din Casa Liga 1.
Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe în încercarea lor de a-şi atinge obiectivele propuse. După 28 de etape, FC Argeş ocupă locul 7, cu 37 de puncte, cu unul mai puţin decât FC Botoşani şi Academica Clinceni, formaţiile de pe locurile 5 şi 6 ale ierarhiei. FC Hermannstadt se situează pe locul 15, penultimul, cu 23 de puncte şi are mari emoţii în privinţa rămânerii în prima ligă şi în sezonul viitor. Pentru a păstra şanse reale la intrarea în play-off, piteştenii sunt obligaţi să câştige partidele cu FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte, dar trebuie să aştepte şi eventualii paşi greşiţi ai celor de la FC Botoşani şi Academica Clinceni, cele două contracandidate la locul 6.
Andrei Prepeliţă: „Vom încerca să scoatem maximum de puncte”
Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei noastre, spune că FC Argeş va aborda meciul cu Sibiul numai la victorie: „Am avut două săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. În prima săptămână am lucrat şi fizic pentru a ne îmbunătăţi puţin condiţia fizică, dar şi tactic. Am avut şi un meci amical unde am dat posibilitatea tuturor fotbaliştilor să joace. Săptămâna asta am pregătit meciul de sâmbătă. Ne aşteaptă un joc greu pentru că vom întâlni o echipă care are are în componenţă jucători buni, cu experienţă. Chiar dacă ultimele rezultate ale lor nu au fost foarte bune, ei au controlat şi meciul de la Voluntari. Noi trebuie să fim concentraţi. Vom lua meci cu meci şi vom încerca să scoatem maximum de puncte. Am ajuns să ne luptăm pentru play-off datorită rezultatelor bune şi datorită faptului că am fost modeşti, am muncit mult. La fel trebuie să fim şi de acum încolo pentru că orice se poate întâmpla”.
#”Să fim concentraţi 100%!”
Tehnicianul alb-violeţilor consideră că numirea lui Eugen Beza ca antrenor principal la FC Hermannstadt poate produce acel şoc, în sensul bun al cuvântului: „De obicei, când se schimbă un antrenor la o echipă, se produce un şoc, în sensul bun al cuvântuilui. Cu siguranţă, dacă cei de acolo au mizat pe Eugen Beza, au încredere în el. Noi trebuie să fim concentraţi 100 şi pregătiţi pentru orice. Dacă nu vom face ceea ce trebuie, Sibiul ne poate surprinde. În diferite meciuri am avut probleme, am suferit, dar a contat faptul că am trecut peste acele momente şi am arătat ca o echipă. Am avut momente grele şi noi. După meciul de la Cluj am avut trei rezultate bune şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie. Toţi jucătorii sunt apţi pentru acest meci. Singurul suspendat este Pablo De Lucas”.
Palic: „Vom lupta până la final!”
Mijlocaşul Antun Palic îşi doreşte foarte mult ca FC Argeş să se lupte pentru intrarea în plaz-off până în ultima etapă.
Fotbalistul croat le cere colegilor săi să trateze cu maximă seriozitate această partidă: „Ne-am pregătit bine pentru acest meci. Întâlnim o echipă care are jucători cu experienţă. Contează mai puţin situaţia lor din clasament. Noi trebuie să ne concentrăm pe ce trebuie să facem pe teren. Doar asta contează. O eventuală victorie ar însemna foarte mult pentru noi ca şi echipă. Suntem aproape de intrarea în play-off şi vom lupta până la final. Am jucat bine în ultimele trei luni şi este normal să ne gândim şi la play-off. Este important ce facem pe teren în aceste ultime două meciuri din acest retur. Asta contează cel mai mult. Trebuie să obţinem un rezultat bun cu Sibiul pentru a păstra şanse. Sunt discuţii pentru prelungirea contractului cu FC Argeş„.

https://www.youtube.com/watch?v=x6A_4wmGdKU