Înfrângere nemeritată în derbiul orgoliilor!

FC Argeș – CS Mioveni 0-1(0-0).
A marcat: Cosmin Năstăsie(min.90+3)

FC Argeș a pierdut marţi  seară, cu 0-1, derbiul local cu CS Mioveni și a ratat șansa de a continua lupta pentru ultimul loc al podiumului ligii secunde. Înfrângerea echipei noastre este una nemeritată după felul în care au decurs ostilitățile în teren.
Unicol gol al partidei a fost marcat de Cosmin Năstăsie, în ultimele secunde ale întâlnirii, la o fază la care defensiva piteșteană a greșit în lanț. Disputa dintre alb-violeți și galben-verzi a fost dominată de echipa din Trivale care a irosit mai multe ocazii de gol printre care și o lovitură de la 11 m ratată de Ionuț Năstăsie. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică cu aproape o jumătate de oră înainte de ultimul fluier al centralului, după ce Burnea a văzut al doilea galben pentru un presupus henț în careu. În ultima jumătate de oră, echipa noastră și-a trecut în cont mari ocazii de gol prin Nilă și Oancea, însă de fiecare dată, portarul Flavius Croitoru a fost îngerul păzitor al galben-verzilor. CS Mioveni a dat lovitura în ultimele secunde ale partidei. Ayza a pătruns în careu, l-a fentat pe Oancea, a centrat, iar Cosmin Năstăsie scăpat din marcajul lui Stan, a reluat cu latul în plasă, din fața porții. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a rămas pe locul 4 cu cele 58 de puncte, însă a ratat șansa de a se apropia de Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3. Echipa noastră este la 7 puncte distanță de dâmbovițeni care au prima șansă de a prinde locul de baraj pentru promovarea în Liga I.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Popescu – Oancea, Cotigă, Șerbănică, Stan – R. Grecu(min.73 Tofan), Costin, Panait(min.61 Nilă), Șerban (min.86 Tăbăcariu)- Năstăsie, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

CS Mioveni: Croitoru – Alexe, Gugu, Gherghe, Burnea – Mîrzeanu, Lazăr, Rădescu(min.72 Florin Ilie), Florescu (min.59 Roşoagă)- Neagoe(min.46 Cosmin Năstăsie), Ayza. Antrenor: Iordan Eftimie.

Arbitri: Cătălin Buși, Marian Truță, Alexandru Mihăilă(toți din Vâlcea).
Arbitru de rezervă: Alin Olaru (Vâlcea).
Observatori: Fevronia Ion(Craiova), Constantin Pintilie(Vâlcea).
Stadion Nicolae Dobrin, Spectatori: 7500.

Cum s-a marcat golul:

min.90+3: 0-1! Ayza centrează în careu, Cosmin Năstăsie scapă din marcajul lui Stan şi trimite cu latul, în plasă, din faţa porţii.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.