Derbiul marilor orgolii se joacă în Trivale!

#FC Argeş – CS Mioveni, marţi, 1 mai, ora 19.30, stadionul Nicolae Dobrin

FC Argeş este pregătită de cel mai important meci din acest retur de campionat. Echipa noastră vrea cu orice preţ victoria în derbiul judeţean cu CS Mioveni, programat marţi, de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Disputa dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 32 şi este capul de afiş al acestei etape din Liga 2. Alb-violeţii promit să dea totul pe teren în această confruntare având în vedere ambiţiile şi orgoliile existente între cele două reprezentante ale judeţului.
Piteştenii au moralul foarte bun după o serie de cinci victorii consecutive, însă sunt conştienţi că poziţia adversarului din clasament contează foarte puţin în asemenea meciuri cu încărcătură maximă. FC Argeş ocupă locul 4, cu 58 de puncte, adunate în 31 de etape, în timp ce Mioveniul se situează pe locul 8, cu 41 de puncte. Galben-verzii nu trec prin cea mai fastă perioadă din punct de vedere al rezultatelor. CS Mioveni va aborda acest derbi local cu Iordan Eftimie pe bancă, după ce Laurenţiu Roşiu a fost demis din cauza rezultatelor negative înregistrate de echipă. Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre îşi doreşte ca stadionul să fie plin şi speră să-i răsplătească pe fani cu o nouă victorie. Tehnicianul grupării din Trivale le cere elevilor săi să trateze cu maximă seriozitate această partidă extrem de importantă pentru economia clasamentului: „Întâlnim o echipă care probabil în ultima perioadă a trecut prin nişte probleme care s-au lăsat şi cu o schimbare de antrenor. Probabil nu a fost o comunicare prea bună între echipă, antrenori, conducere tehnică, conducere administrativă. Astea sunt probleme care nu ne privesc pe noi. Pe noi ne interesează parcursul pe care îl avem. Este un joc cu o echipă bună, care are jucători de calitate. La Mioveni este un antrenor care a fost aici la începutul campionatului. Când am venit eu la Piteşti, le-am mulţumit celor două conduceri tehnice care au fost aici. Este un antrenor care îi cunoaşte foarte bine pe băieţi. Pe noi ne interesează parcursul nostru, prestaţia individuală şi colectivă. Sperăm să fie bine. Fiecare meci are istoricul lui. Eu am încredere deplină în băieţi. S-au pregătit fără reproş în ultima perioadă. Până la urmă, aici este secretul. Să nu credeţi că facem antrenamente uşoare. Facem antrenamente de echipe profesioniste, de echipe de primă ligă. Nu de liga a patra, a treia şi nici a doua. Atunci când munceşti, este imposibil, ca mai devreme sau mai târziu, să nu vină şi rezultatele. Noi facem antrenament după fiecare meci, chiar dacă jucăm în deplasare. Mi-aş dori să vină cât mai mulţi suporteri. Eu cred că în ultima perioadă am reuşit să înscriem la fiecare joc, chiar un număr mai mare de goluri, indiferent că am jucat acasă sau în deplasare. Suntem într-o poziţie favorabilă, pe un loc 4. Ne-am propus să luăm fiecare meci în parte, iar dacă se va putea, să scoatem maximum de la fiecare joc. Vom vedea la finalul campionatului unde vom fi” a spus principalul piteştenilor.

Mulţumit de programare
Antrenorul echipei noastre este mulţumit că meciul cu CS Mioveni se va juca la lumina reflectoarelor: „Suntem mulţumiţi de data şi ora la care se va disputa acest meci. Cred că s-a trecut la normalitate. Să joci la ora 15 este o oră nepotrivită, chiar dacă este în general zi liberă pentru toţi. Am mai spus că nu sunt de acord cu disputarea meciurilor la ora 11. Ca să joci la 11, trebuie să te trezeşti la 7.30. Ora 15 nu era o oră potrivită pentru această dată şi pentru acest joc. În momentul de faţă, ora 19.30, este OK. Spectatorii pot să vină, indiferent cum vor fi condiţiile atmosferice. Chiar dacă va fi o zi călduroasă, la ora şapte şi jumătate seara, nu mai are cum să fie atât de cald. Ne interesează şi spectacolul sportiv pentru cei care vin la stadion şi pentru cei care urmăresc la televizor. Este o programare cât se poate de bună, chiar dacă noi sărbătorim prin muncă 1 Mai. Toată lumea o să fie la grătare, dar sperăm să ne bucurăm la final de meci” a spus Emil Săndoi.

Tot lotul valid
FC Argeş va aborda disputa cu CS Mioveni cu cea mai bună garnitură: „Suntem ok din punct de vedere medical. Nu avem accidentaţi şi nici suspendaţi în afară de cei care au probleme mai grave. Tofan a fost suspendat la partida cu Clinceniul, dar acum a revenit în lot. Şi el a mai acuzat o accidentare. Vişa a avut o entorsă şi nu a putut juca la ultimul joc. Acum este OK. Nu mai avem problemele pe care le-am avut la începutul returului şi vom putea alinia cea mai bună echipă” a spus Emil Săndoi, la conferinţa de presă de dinaintatea acestui derbi.

„Secretul succesului este munca!”
Emil Săndoi are un parcurs foarte bun cu FC Argeş. Tehnicianul echipei noastre are 8 victorii din 10 partide şi vrea să continue pe aceeaşi linie. Săndoi a dezvăluit secretul acestui parcurs foarte bun: „Din punctul meu de vedere, secretul acestei serii de victorii este multă muncă din partea fiecărui jucător care este în lot. Mă bucură faptul că în ultima perioadă, jucătorii care au intrat pe teren au reuşit să facă diferenţa în unele momente. Aici se vede că avem un lot echilibrat pe compartimente. Poate şi aici este un aspect pozitiv pentru că în momentul în care sunt decât 11 jucători la o echipă, fiecare dintre ei ştiindu-se titular , poate la un moment dat ca implicare în procesul de pregătire, pot să mai apară sincope. Avem un lot echilibrat şi oricare dintre jucători poate intra din primul minut. Poate vor fi perioade când vom mai face unele modificări. Este destul de greu să joci trei meciuri într-o săptămână. Mai avem decât o singură săptămână cu trei jocuri. La o echipă este foarte importantă şi banca de rezerve pentru un parcurs lung. E un aspect ca trebuie luat în calcul de toată lumea, în primul rând de noi, dar şi de conducerea clubului”.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.