Înfrângere nemeritată!

FC Argeș – CS Mioveni 2-3(2-1)
Au marcat: Năstăsie(min.32), Nini Popescu(min.40) / Alexe(min.11), Rădescu(min.68), Anghelina(min.89)

FC Argeș a pierdut nemeritat, cu 2-3, duelul de vineri seară, cu CS Mioveni, la capătul unui meci dramatic, nerecomandat cardiacilor. Alb-violeții au făcut un joc bun, însă au avut un mare ghinion, trecându-și în cont două bare care puteau face diferența pe final.                                              Foto: Gabriela Neacșu

FC Argeș a început slab restanța din etapa a doua a play-off-ului pentru promovarea în Liga I și a primit gol în minutul 11. Portarul Răzvan Ducan a fost învins de Cătălin Alexe care a pătruns în careu și a tras cu sete la colțul lung. Alb-violeții nu au cedat și s-au trezit din pumni. Deslandes a avut prima ocazie de gol, însă a trimis cu capul peste transversală. Și Ionuț Năstăsie a fost foarte aproape de a restabili egalitatea, însă Măzărache a reușit să scoată lovitura liberă a piteșteanului. FC Argeș a restabilit egalitatea în minutul 32 când Năstăsie a transformat magistral o lovitură liberă de la 25 m!. Alb-violeții au trecut în avantaj cu cinci minute înainte de finalul primei părți. Șerban a centrat în careu, Leca a pus latul și a recentrat, iar Nini Popescu, scăpat din marcaj, a trimis cu capul în plasă!. Mioveniul putea restabili egalitatea în cel de-al doilea minut de prelungire al primei reprize când Massaro a bătut în forță o lovitură liberă din preajma careului, însă Ducan a scos din vinclu. Mioveniul a restabilit egalitatea cu aproape 20 de minute înainte de final prin Rădescu, care a înscris din interiorul careului în urma unei faze fixe la care defensiva alb-violetă nu a putut respinge balonul. Piteștenii au fost foarte aproape de a marca golul victoriei în trei rânduri, prima oară prin Șerban care a lovit bara, a doua oară prin Nini Popescu care nu l-a putut învinge pe Croitoru din 10 m, iar a treia oară prin nou-intratul Alin Popa, care a tras în bară din interiorul careului, cu un minut înainte final!. Mioveniul a dat lovitura în ultimul minut al timpului regulamentar prin Anghelina. Mijlocașul galben-verzilor a profitat de o degajare greșită a lui Ducan, l-a culcat din fentă pe Brînzan și a înscris cu un șut pe jos, de la marginea careului de 16 m!. În urma acestei înfrângeri, FC Argeș a căzut pe locul 4, cu 23 de puncte, cu două mai puțin decât ocupanta locului 2, Turris și la un punct în spatele Mioveniului, care a urcat pe locul 3 după acest succes.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Prepeliță (cpt.)(Brînzan 55′), I. Șerban – N. Popescu (Mirică 87′), Matiș, I. Năstăsie (Rob. Grecu 63′) – Buhăescu (Alin Popa 87′).
Rezerve neutilizate: Micle – N. Mușat, Turda.
Antrenor: Ionuț Badea.
Eliminat: Andrei Tofan 90+2′ (cumul de cartonașe galbene)

CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Ghiță (Albăstroiu 85′), Rob. Gherghe, Burnea, Ct. Alexe – M. Șerban, Anghelina – Rădescu (Trașcu 85′), Massaro (Hergheligiu 75′), Măzărache (Ișfan 59′) – Val. Balint.
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Stadion: Nicolae Dobrin Fără spectatori.

Arbitru: Andrei Florin(Târgu Mureș)
Arbitri asistenți: Daniel Hulubei(Vaslui), Vlad Bârleanu(București).
Arbitru rezervă: Bogdan Dumitrache.
Observatori: Ioan Duma(Sibiu), Cristian Petropulus(Alba Iulia).

Cum s-au marcat golurile:

min.11: 0-1! Alexe pătrunde în careu și deschide scorul cu un șut la colțul lung!.

min.32: 1-1! Năstăsie restabilește egalitatea cu un șut în vinclu din lovitură liberă de la peste 25 m!.

min.40: 2-1! Șerban centrează în careu, Leca recentrează până la Nini Popescu care reia cu capul în plasă!.

min.68: 2-2! Ionuț Rădescu trimite în plasă din interiorul careului după ce Burnea încearcă o foarfecă.

min.89: 2-3! Anghelina înscrie cu un șut de la marginea careului de 16 m după o respingere greșită a portarului Răzvan Ducan!.