Niculescu crede în promovarea Mioveniului: ”Cu puțin noroc putem realiza surpriza acestui play-off”

După victoria dramatică cu FC Argeș, Claudiu Niculescu visează la o promovare nescontată cu Mioveniul. Tehnicianul oaspeților spune că urmează o perioadă extrem de complicată pentru echipa sa.

”Veneam după o înfrângere dureroasă cu UTA. Mă bucur că băieții au înțeles mesajul meu. Îi las să se bucure în această seară, de mâine trecem la treabă. Azi am intrat din nou în cărți, ne așteaptă un meci infernal la Turnu Măgurele. Am încredere în jucători, le cunosc calitățile. Am depus un efort foarte mare în această seară. A fost un joc pe contre, niciunei echipe nu îi convenea egalul. Am avut și puțin noroc, ei au avut două bare la 2-2. Dar cred că victoria noastră e meritată.

La pauză le-am zis să nu se mai sperie, să iasă cu construcție de la portar. Am pus presiune pe ei, așa a venit golul egalizator. N-am realizat însă nimic cu această victorie. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ne așteaptă o perioadă grea, dar cu puțin noroc și prospețime putem realiza surpriza acestui play-off. E greu pentru o echipă de Liga 2 să se lupte în două manșe cu una de Liga 1. Într-un meci însă se pot întâmpla multe. Îi dedicăm victoria lui Coșereanu, care a avut un deces în familie acum două zile. Suntem alături de el și familia lui”, a spus Niculescu la interviul acordat Digi Sport.