Învinşi dintr-o fază fixă!

FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-1(0-0) A marcat: Leca(min.89)

FC Argeș a pierdut nemeritat confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște. Echipa noastră a fost învinsă cu 1-0, în ultime minute ale partidei, la capătul unui joc destul de modest, fără mari ocazii de gol de ambele părți.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 87 de Mihai Leca dintr-o fază fixă. Acesta a trimis cu capul în plasă o lovitură liberă bătută perfect de către Mihaiu. Prima repriză a fost una destul de anostă, cu puține oportunități de a marca. FC Argeș putea deschide scorul dintr-un penalty acordat în ultimul minut al primei reprize. Daniel Panait l-a faultat în careu pe Ionuț Năstăsie, centralul a indicat punctul cu var, însă atacantul Vasile Buhăescu a trimis direct peste poartă!. Imediat după pauză, echipa noastră a rămas în zece oameni după ce mijlocașul Andrei Panait a văzut al doilea galben pentru un fault la jumătatea terenului și a fost eliminat. Singurele ocazii de gol ale Chindiei au venit în minutul 64 când Raul Hreniuc a fost foarte aproape de a marca în propria poartă și în minutul 77 când Daniel Panait a trimis un șut-centrare în careul mic, balonul fiind deviat de către portarul Tavi Popescu în transversală. Când nimeni nu se mai aștepta, Chindia a dat lovitura cu trei minute înainte de final. În urma unui corner mai scurt de pe partea stângă, executat de Mihaiu, Mihai Leca s-a înălțat peste defensiva piteșteană și a trimis cu capul în plasa porții apărată de Popescu care nu a mai ajuns la această minge. În urma acestui eșec, FC Argeș se menține pe locul 6, cu cele 41 de puncte, acumulate în 23 de runde. Până la meciurile de sâmbătă, Chindia este noul lider al ligii secunde cu cele 50 de puncte, strânse în cele 23 de etape.

Caseta tehnică:
FC Argeş: Popescu – Oancea (min.89 Barbu), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Andrei Panait, I. Şerban – I. Năstăsie (cpt.)(min.80 Costin), Buleică (min.58 Tofan), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Chindia: Aioani – Martac, Şandru, Leca, Dumitraşcu (min.63 Raţă) – Andrei Şerban (min.58 Mihaiu), Liviu Mihai, Dan Panait, Neguţ – Florea, Cherchez (cpt.)(min.77 Neicuţescu). Antrenor: Viorel Moldovan.
Arbitri: Andrei Antonie(Bucureşti), Andrei Constantinescu(Bucureşti), Marius Badea (Vâlcea).
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti), Dumitru Crăciun (Berceni).
Stadion: Nicolae Dobrin, spectatori 1.500
Cartonaşe galbene: Andrei Panait, Buhăescu / Andrei Şerban, Dan Panait, Martac
Cartonaşe roşii: Andrei Panait(min.46)

Cum s-a marcat golul:

min.89: 0-1! Mihaiu execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Leca se înalţă peste defensiva argeşeană şi trimite cu capul în plasă!.