Săndoi: „Un egal ar fi fost echitabil”

La finalul partidei de vineri seară, cu Chindia Târgovişte, pierdută de FC Argeş, cu 1-0, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, a declarat că o remiză ar fi fost mai echitabilă.

Săndoi care a împlinit chiar în ziua meciului 54 de ani, consideră că cele două momente cheie ale partidei au făcut diferenţa. Tehnicianul grupării din Trivale spune că dacă Buhăescu ar fi marcat din lovitura de 11 m, altul ar fi fost scorul final: „Este o stare de nemulţumire pentru că nu am fi meritat să pierdem astăzi în nici un caz. Au fost câteva momente cheie ale jocului. Unul dintre ele a fost lovitura de pedeapsă pe care am ratat-o în ultimele secunde ale primei reprize. Dacă am fi reuşit să înscriem acolo, intram cu 1-0 la pauză. Probabil că tot jocul din repriza a doua s-ar fi schimbat. Apoi am luat două cartonaşe galbene în zona mijlocului terenului. Nu ştiu dacă au fost acordate foarte uşor. Am rămas în zece oameni de la începutul reprizei a doua. Planul tactic a trebuit să fie schimbat. Nu e uşor să joci cu un om mai puţin cu Târgovişte, care la ora actuală, are cel mai bun lot din liga a doua, din punctul meu de vedere. Şi în aceste condiţii nu au avut nici o ocazie de gol. Era să ne dăm noi un autogol!. Cred că echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate. Îmi pare rău de efortul pe care l-au făcut jucătorii pe durata celor 90 de minute, de suporterii adevăraţi ai echipei. Este prima înfrângere acasă. Reuşisem numai victorii şi două rezultate de egalitate!. O înfrângere care nu reflectă ce s-a întâmplat în teren”, a spus Emil Săndoi la conferinţa de presă de după meci.

#”Conducerea are toate motivele să fie nemulţumită!”

Tehnicianul echipei noastre spune că şefii clubului au toate motivele să fie nemulţumiţi: „E normal ca cei din conducerea clubului să fie nemulţumiţi de rezultatele echipei. Nici noi nu suntem mulţumiţi de perioada asta prin care trecem. Ca joc şi ca evoluţie, cred că rezultatele din aceste două meciuri sunt mincinoase!. Şi în returul campionatului trecut am avut câteva înfrângeri, dar ne-am revenit şi am terminat sezonul pe locul 4. Nu trebuie să uităm rezultatele bune pe care le-am avut cu echipele de top. Poate că Dumnezeu îşi va îndrepta privirea şi către noi. Mai sunt etape destule până la final şi putem reveni. Vom face tot posibilul să obţinem rezultate cât mai bune”.

#”O experienţă urâtă”

Antrenorul echipei noastre a comentat şi scandările cu demisia care i-au fost adresate după ce echipa a primit gol: „Am mai văzut şi câţiva suporteri care au fost nemulţumiţi şi care au scandat demisia. Vă spun că asta chiar mi-a lăsat un gust amar. Când am venit eu aici, la FC Argeş, la primul joc pe care l-am disputat pe teren propriu, şi a coincis cu o victorie, mi-au fost aduse nişte cuvinte injurioase. Avusesem şi un deces în familie. A fost aşa o experienţă urâtă, poate cea mai urâtă din cariera mea de fotbalist şi de antrenor. Ăştia sunt unii oameni!. Se mai întâmplă să ai şi perioade în care rezultatele nu sunt cele aşteptate”, a mai spus Săndoi.