Învinși în amical de campioana Serbiei

Steaua Roșie Belgrad – FC Argeș 3-0(1-0)
Au marcat: Nikolic(min.14), Kstovic(min.61, 89).
FC Argeș a pierdut la diferență de trei goluri cel de-al treilea amical disputat în cantonamentul din Austria. Echipa noastră a fost învinsă luni seară, cu 3-0, de Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei, formație care în acest sezon va evolua în Liga Campionilor.
În confruntarea de la Stegersbach, staff-ul tehnic al echipei noastre a împărțit lotul în două echipe în încercarea de a da minute la toți jucătorii. Sârbii au început în forță și au deschis scorul după 14 minute prin Nikolic care l-a învins pe Greab cu un șut plasat din afara careului. Replica alb-violeților a fost dată de Palic, însă lovitura liberă de la 20 de m a fost reținută de portarul campioanei Serbiei. Steaua Roșie Belgrad a menținut același ritm ridicat și după deschiderea scorului. Formația pregătită de Dejan Stankovic a fost foarte aproape de a majora diferența pe tabela de marcaj până la pauză prin Rakovic, însă lovitura de cap a acestuia a trecut la o palmă peste transversală. După revenirea de la cabine, FC Argeș a alergat după egalare. Viana a testat reflexele goalkeeperului sârb cu un șut de la 30 m, reținut cu siguranță de portar. Alb-violeții au fost aproape de a marca prin Lupeta, însă șutul acestuia a trecut foarte aproape de bara laterală. Cu o jumătate de oră înainte de final, Steaua Roșie Belgrad și-a dublat avantajul pe tabela de marcaj prin Krstovic care l-a învins pe Alexandru Greab cu un șut de la 20 m. Teles a avut și el șansa de a marca la o centrare a lui Dumitrașcu, însă șutul brazilianului s-a dus peste poartă. Krstovic a făcut dubla cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar. Atacantul sârb a fructificat o centrare în careu, a preluat și a trimis în plasă. Același Krstovic a fost foarte aproape de un hat-trick, însă șutul său a zguduit bara laterală. Următorul meci al echipei noastre este programat joi, 8 iulie, de la ora 18.30, adversar urmând a fi FC Kisvarda, ocupanta locului 5 din prima ligă ungară.
Caseta tehnică:
FC Argeș: 12.Greab – 2.Tofan, 5.Turda, 32.Boldor, 30. Mușat – 4.Meza Colli, 10.Șerban – 7.Viana, 21.Palic 19.Tănase – 25.Lupeta.
Rezerve: 22.Croitoru, 3.Pițian, 14.Joao Miguel, 24.De Jonghe, 23.Barbu, 16.Teles, 89.Honciu, 6.Crivac, 26.Moisie, 20.Dumitrașcu, 17.Butoiu, 15.Coman, 11.Ișfan. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds