Victorie fără emoții cu slovenii!

NK Drava Ptuj – FC Argeș 0-2(0-0) Au marcat: Ișfan(min.57), Lupeta(min.85)
FC Argeș a câștigat și cel de-al doilea amical disputat în cantonamentul din Austria. Alb – violeții s-au impus cu 2-0, în confruntarea de sâmbătă seară, de la Vorau, cu NK Drava Ptuj, formație care activează în liga secundă din Slovenia.
Cele două goluri ale piteștenilor au fost marcate după pauză de Ișfan și Lupeta. În testul cu slovenii, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au împărțit lotul pe care l-au avut la dispoziție în două echipe pentru a da șanse la toți jucătorii să arate ce pot în teren. Prima repriză a fost la discreția echipei noastre care a avut trei mari ocazii de gol prin Coman, Teles și Dumitrașcu. Mai întâi, juniorul Coman a reluat cu capul pe lângă poartă, iar apoi Teles i-a testat reflexele portarului sloven cu un șut din afara careului. Mijlocașul Denis Dumitrașcu l-a întins și el pe goal-keeperul sloven cu un șut din afara careului, respins in extremis de acesta. Antun Palic putea deschide scorul pe finalul primului mitan, însă a ajuns târziu la o centrare în fața porții. După revenirea de la cabine, staff-ul tehnic al echipei noastre a schimbat echipa și a crescut presiunea pusă pe adversar. FC Argeș a deschis scorul în minutul 57 prin Alexandru Ișfan care a reluat în plasă centrarea de manual a lui Mușat. Alb-violeții au majorat diferența pe tabela de marcaj cu cinci minute înainte de final prin portughezul Welo Lupeta. Lusitanul a preluat pe piept și a trimis în plasă din foarfecă!. Același Lupeta putea realiza dubla în alte două rânduri. Mai întâi șutul său din interiorul careului a fost respins în corner de portarul slovenilor, iar apoi a trimis din preluare, dar peste poartă, centrarea lui Cristi Tănase. Următorul meci al echipei noastre este programat luni, 5 iulie, de la 18.30, ora României, cu campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Jimmy de Jonghe – Moisie, Meza Colli – Teles, Palic, Dumitrașcu – Coman.
FC Argeș, a II-a repriză: Croitoru – Viana, Pițian, Boldor, Mușat – Honciu, Șerban – Barbu, Ișfan, Tănase – Lupeta. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.