Ionuţ Şerban, Luka Maric, Antun Palic și Andrei Prepeliță au dat autografe suporterilor

Ionuţ Şerban, căpitanul echipei noastre, autorul primului gol din partida de sâmbătă după-amiază, din deplasare, cu Astra Giurgiu, croaţii Luka Maric şi Antun Palic, precum și antrenorul Andrei Prepeliță, au fost prezenți în această după-amiază la magazinul de prezentare al echipei noastre din incinta Casei Cărții pentru o sesiune de autografe.
Evenimentul s-a desfăşurat cu respectarea tuturor normelor impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19, fanii intrând doi câte doi în magazin, sub atenta supraveghere a forțelor de ordine. Scopul acestei acțiuni a fost unul de socializare cu fanii echipei, având în vedere faptul că aceștia nu au mai putut veni la stadion să-și susțină favoriții de aproape un an din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Suporterii s-au fotografiat, au primit autografe și au discutat cu fotbaliștii preferați, dialogul durând aproximativ o oră. Cei prezenți au fost foarte încântați de inițiativa clubului, dorind ca aceste întâlniri să se organizeze în fiecare lună.
Un bebeluș de doar 5 luni, cel mai mic fan al echipei
Printre cei prezenți la Fan Shop-ul FC Argeș a fost și Silviu Oprea, un bebeluș de doar 5 luni. Cel mai mic fan al echipei FC Argeș a fost adus la întâlnirea cu jucătorii de către mama sa, Aura Oprea și de bunicul, Constantin Oprea. Familia a fost prezentă și la precedenta întâlnire cu fanii de acum două săptămâni la care au participat Cephas Malele și Alexandru Greab. Părinții i-au cumpărat băiețelului un tricou de joc cu FC Argeș care a fost semnat de o parte din jucătorii echipei noastre.
A venit de la Găești pentru poze și autografe!
Victor Tudora este unul dintre cei mai înfocați faci ai echipei noastre. Bărbatul locuiește la Găești și a venit din județul vecin pentru întâlnirea cu jucătorii favoriți. Acesta așteaptă cu mare nerăbdare să revină pe stadion: ”Am fost după această echipă încă de pe vremea când juca în liga a patra. Nu am ratat nici un meci de pe propriul teren!. Am mers și în multe deplasări pe cheltuiala mea. Iubesc enorm această echipă!. Și casa în care locuiesc este vopsită în alb și violet… Aștept cu mare nerăbdare redeschiderea stadioanelor ca să vin din nou la meciuri și să încurajez echipa”.
Clubul FC Argeș mulțumește tuturor fanilor care și-au arătat atașamentul față de echipă în această perioadă de restricții. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și sperăm să ne reîntâlnim cât mai curând pe stadion!.
Hai FC Argeș! Forza Viola! Legenda Continuă!.