Luka Maric şi Antun Palic, în echipa etapei a 22-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi echipa ideală a etapei cu numărul 22 din Casa Liga 1, a şaptea a acestui retur de campionat. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc şi doi fotbalişti de la FC Argeş. Este vorba de fundaşul Luka Maric şi mijlocaşul Antun Palic. Cei doi alb-violeţi au avut o mare contribuţie în obţinerea victoriei echipei noastre din deplasarea de la Giurgiu, cu Astra.

Echipa etapei a 22-a din Casa Liga 1:

PORTAR

Victor Rîmniceanu (FC Voluntari / 30 de ani) – Şi datorită intervenţiilor sale, FC Voluntari a izbutit primul succes în campionat contra celor de la Viitorul.

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 26 de ani) – A câştigat majoritatea duelurilor cu atacanţii adverşi. De asemenea, a impresionat şi prin pasele lungi care au ajuns mereu la destinatar, capitol la care este printre cei mai buni din campionat.

Luka Maric (FC Argeş / 33 de ani) – A devenit om de bază în defensiva piteştenilor, iar asta se vede şi în rezultate. A izbutit şi primul gol din acest sezon.

Mladen Jutric (Academica / 24 de ani) – Introducerea sa pe teren în repriza secundă s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Ilie Poenaru. Austriacul a marcat singurul gol al meciului, gol prin care Academica a rămas cu şanse mari în lupta pentru un loc în play-off.

MIJLOCAŞI

Antun Palic (FC Argeş / 32 de ani) – Este jucătorul care face diferenţa în momentele importante. Contra Astrei, mijlocaşul piteştenilor a contribuit decisiv la ambele reuşite ale echipei sale.

Alexandru Albu (UTA / 27 ani) – Un jucător care acoperă excelent zona din faţa fundaşilor centrali, de unde recuperează multe baloane. A marcat în premieră pentru arădeni.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) – A înscris pentru a șasea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi trei pase decisive în 20 de meciuri.

Enriko Papa (FC Botoşani / 27 de ani) – O evoluţie consistentă. A înscris şi a participat activ la ambele faze. Este un jucător care se pliază perfect pe stilul antrenorului Marius Croitoru.

ATACANŢI

Cătălin Golofca (Sepsi OSK / 30 de ani) – A făcut cel mai bun meci de când s-a transferat la gruparea covăsneană, pentru care a reuşit în ultima rundă un gol şi o pasă decisivă.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani, FOTO) – Cu trei goluri marcate în ultimele patru runde, vârful oltenilor arată că are forţa necesară să revină la forma din urmă cu câteva sezoane, atunci când impresiona în tricoul „Ştiinţei”.

Mihai Roman (FC Botoşani / 36 de ani) – S-a dovedit şi contra campioanei că este liderul din teren, cel care poate trage echipa după el în momentele dificile. A pasat decisiv la primul reuşită a gazdelor, apoi a înscris golul victoriei.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 44 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă de către cel mai longeviv antrenor din Liga 1, ilfovenii au reuşit o victorie mare, prima bifată de o echipă din CASA Liga 1 pe terenul liderului.