Jean Vlădoiu, manager general la FC Argeș, Mihăiță Ianovschi, antrenor!

Începând de miercuri, FC Argeș are o nouă conducere administrativă și un nou staff tehnic. Fostul mare fotbalist alb-violet, Jean Vlădoiu, a fost numit în funcția de manager general al grupării din Trivale, iar Mihaiță Ianovschi în funcția de antrenor al echipei.
Prezentarea celor doi și semnarea contractelor a avut loc astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei alb-violete. Cei doi oficiali ai clubului nostru au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off. Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunțat la cariera de jucător pentru cea de antrenor, cei doi tehnicieni având misiunea clară de a menține echipa în Liga I.
Se evaluează lotul și se pregătesc transferuri
În următoarele zile se va face o evaluare a lotului, urmând să se renunțe la jucătorii care nu au dat satisfacție în prima parte a sezonului. Jean Vlădoiu se va ocupa strict de partea sportivă, având mână liberă la transferuri, urmând să răspundă direct de rezultatele echipei. Noul manager general al clubului nostru își dorește 5-6 transferuri care să crească valoarea echipei. FC Argeș a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape, iar returul se anunță unul de foc pentru alb-violeți. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteșteni este programat pe 14 ianuarie, FC Argeș urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoșani, în runda cu numărul 16 din Casa Liga 1.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds