FC Argeș are ambiții mari în returul campionatului

După o vacanță de o săptămână, FC Argeș a început marți după-amiază pregătirea pentru returul campionatului cu un obiectiv clar, evitarea retrogradării. Antrenamentul de astăzi al echipei noastre a fost condus de Andrei Prepeliță, cel care în ultimele trei etape ale turului de campionat a îndeplinit funcția de antrenor-jucător.

Ședința de pregătire a fost una de reacomodare la efort urmând ca în zilele următoare intensitatea acestora să crească treptat. Acest prim antrenament a fost efectuat în efectiv redus, unii dintre jucători confruntându-se cu probleme medicale, iar alții urmând să se alăture lotului în următoarele zile. Oficialii grupării din Trivale sunt în negocieri cu mai mulți jucători valoroși pentru a întări lotul pe posturile deficitare, dar și cu fotbaliștii care nu au dat satisfacție în turul campionatului, pentru rezilierea contractelor. Primii plecați de la echipa alb-violetă sunt mijlocașii Gabriel Deac și Andrei Blejdea. Despărțirea dintre cele două părți s-a produs pe cale amiabilă, neexistând probleme de ordin financiar. Staff-ul tehnic al echipei noastre a stabilit și programul de pregătire până la reluarea campionatului. Piteștenii se vor antrena până pe 31 decembrie pe plan local, urmând ca apoi să aibă două zile libere. Pe 3 ianuarie, FC Argeș va pleca în cantonament la baza de pregătire a FRF de la Mogoșoaia, urmând ca pe 13 ianuarie să plece în Moldova pentru partida cu FC Botoșani, din prima etapă a returului, meci programat pe 14 ianuarie. Returul se anunță unul de foc pentru echipa noastră care a terminat prima parte a sezonului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, adunate în 15 etape.

Lotul prezent la reunire:
George Micle, Flavius Croitoru, Gabi Matei, David Meza Colli, Alexander Maes, Luka Marik, Ndiaye Mediop, Cephas Malele, Andrei Tofan, Nicolae Mușat, Mihai Leca, Sylvain Deslandes, Dănuț Șerbănică, Alin Popa, Andrei Panait, Ionuț Oprescu, Stephan Drăghici, Sergio Marakis.
Au lipsit din cauza problemelor medicale: Robert Grecu, Andrei Mirică, Ionuț Năstăsie, Georgian Honciu, Alexandru Greab, Ionuț Șerban, Cătălin Barbu, Antun Palic, Grigore Turda.