Joao Miguel, în echipa etapei a 22-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 22-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și Joao Miguel, fundașul echipei FC Argeș. În afară de apărătorul portughez, LPF l-a nominalizat și pe Alexandru Ișfan printre vedetele acestei runde. Mijlocașul alb-violet a marcat primul gol al meciului cu Dinamo cu o execuție spectaculoasă, având o mare contribuție în obținerea celor 3 puncte puse în joc.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 22-a:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Gaz Metan / 25 de ani) – Prin cele șase intervenţii, portarul medieşenilor a contribuit din plin la succesul izbutit de Gaz Metan la Arad.

FUNDAŞI

Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) – O nouă prestaţie lăudabilă pentru singurul jucător eligibil U 21 integralist în ediţia curentă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) – A marcat golul care a închis tabela în cel mai spectaculos derby dintre FCSB şi CFR din ultimii ani.

Joao Miguel Ferreira (FC Argeş / 28 de ani) – A avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate. Este un pilon de bază în defensiva piteştenilor.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – Decarul ardelenilor a făcut un nou meci mare! A fost implicat la toate cele trei reuşite ale echipei sale.

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) – Căpitanul botoşănenilor a marcat golul care i-a dus pe moldoveni şi mai aproape de atingerea obiectivului, calificarea în play-off.

Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – A făcut cel mai bun joc în tricoul Universităţii. A câştigat multe dueluri la centrul terenului.

Valentin Gheorghe (FCSB / 24 de ani) – Intrarea sa pe teren s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 27 de ani) – A înscris de două ori şi a ajuns la cinci goluri marcate în ediţia curentă.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) – Un nouar clasic! A înscris două goluri şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Michael Omoh (Farul / 30 de ani) – A avut un debut fantastic la Farul, cu două reuşite în poarta adversă. Este primul jucător care înscrie pentru două echipe în sezonul curent, în dreptul său fiind şi un gol pentru Academica.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Gaz Metan / 45 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă, medieşenii s-au întors de la Arad cu toate punctele puse-n joc.

 

Vedetele etapei a 22-a:

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele din această rundă:

FC Argeş Piteşti – Dinamo 2 – 1, Alexandru Işfan (FC Argeş)

Chindia Târgovişte – FC Voluntari 0 – 0, Mihai Popa (FC Voluntari)

Universitatea Craiova – FC Rapid 1923 1 – 0, Andrei Ivan (Universitatea Craiova)

CS Mioveni – Academica Clinceni 3 – 1, Alexandru Buziuc (CS Mioveni)

UTA Arad – Gaz Metan Mediaş 0 – 1, Octavian Vâlceanu (Gaz Metan)

FCSB – CFR Cluj 3 – 3, Gabriel Debeljuh (CFR Cluj)

FC Botoşani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1 – 0, Enriko Papa (FC Botoşani)

Farul Constanţa – FC U Craiova 1948 3 – 2, Michael Omoh (Farul)