Juniorii alb-violeţi, în Optimile turneului din Ungaria!

Grupele de juniori Under 13 şi Under 14 ani ale clubului FC Argeş participă în aceste zile la turneul internaţional de fotbal Intersport Youth Footbalfesztival, competiţie care se desfăşoară în Ungaria, la Kaposvar, până duminică seară. Turneul din ţara vecină este rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani, iar la startul întrecerii s-au aliniat formaţii din 30 de ţări din Europa.
Una din cele două grupe de juniori ale clubului nostru care sunt pregătite de antrenorul Nicolae Ghiţă a reuşit deja calificarea în optimile acestei competiţii, iar cealaltă aşteptă ultima partidă din grupă pentru a vedea dacă va merge mai departe. FC Argeş Under 13 a învins ieri cu 16-0 pe Kaposvolgye SE şi a terminat . grupa pe primul loc, cu 7 puncte acumulate în trei partide. Locul secund a revenit echipei ucrainiene, Legenda Muchachevo, tot cu 7 puncte, dar cu un golaveraj inferior, în timp ce pe locul 3 s-a clasat Toponar, cu 3 puncte. Pe ultimul loc în grupă a terminat Kaposvolgye SE, formaţie care nu a reuşit nici măcar un punct în cele trei partide pe care le-a disputat. FC Argeş îşi va afla în această seară adversarul din Optimi. Antrenorul Nicolae Ghiţă este convins că echipa poate mult mai mult decât această calificare în faza următoare a competiţiei: „Am obţinut o victorie care nu lasă loc de comentarii având în vedere scorul înregistrat. Copiii au jucat foarte bine în cele trei meciuri din această grupă. Am reuşit să terminăm grupa pe primul loc şi aşteptăm să aflăm adversarul din Optimi. Îmi doresc să ajungem cât mai sus, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas”.
# La un meci de calificare
La Under 14 ani, FC Argeş a pierdut marţi seară primul meci din grupă după ce a fost învinsă cu 2-0 de Szefi LSE. Alb-violeţii au programată în această seară partida cu Mladi Vukovi pentru a vedea de pe ce loc va face pasul în Optimi. După patru etape disputate în grupă, Mladi Vukovi şi FC Argeş împart primul loc, ambele cu câte 9 puncte, sârbii având un golaveraj superior faţă de cel al echipei noastre. Tehnicianul grupării din Trivale este destul de optimist înaintea acestei confruntări şi speră ca elevii săi să obţină un rezultat pozitiv care să le asigure biletele pentru faza următoare a întrecerii de pe o poziţie cât mai bună.

Rezultatele alb-violeţilor:

Under 13 ani:
FC Argeş – Legenda Mukachevo 1-1
FC Argeş – Toponar SE 14-0
FC Argeş – Kaposvolgye SE 16-0

Under 14 ani:
FC Argeş – Dombovari FE 4-3
FC Argeş – Mezga FC 4-2
FC Argeş – BSC 1924 4-0.
FC Argeş – Szefi LSE 0-2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.